Akkor most tényleg nagyon bénán néz ki?
Figyelt kérdés
Kifekdütem napozni, le is barnultam, így:
most ez tényleg olyan gázul néz ki? tegnap megkaptam a "literes bugyi" kifejezést, barátnőm szerint is béna, még anya is szóvá tette, hogy valami más bikinit kereshettem volna...Mit csináljak...?
2011. júl. 7. 20:08
21/25 anonim válasza:
"legalább magadnak ne hazudnál" ... no comment ...
Nézz már magadba, nem tök ugyanezt csinálod?!
22/25 A kérdező kommentje:
Miért csinálnám?...én bevallom, hogy idegesítessz már eléggé és azért is visszafogok írni, mert egyzserűen enm értem meg, hogy mit vergődsz itt nekem, amikor egy nap feltesznek kb 50 ugyanilyen kérdést, mint az enyém, avgy mindegyikbe belekötsz?:) tartalmas egy életed lehet...
2011. júl. 8. 22:19
23/25 anonim válasza:
"Valamilyen szinten mégis zavar, ha mindig visszaírogatsz:)"
Nem esett még le, hogy 4-5 ember fejezi ki egyöntetű véleményét? Zavarni szerintem senkit nem zavar, csak ne tegyél már úgy mintha valóban a feneked egyenletlen barnaságára irányulna a kérdés. Látatlanban is elhittük volna, hogy így néz ki, alapos dokumentálás nélkül is.
24/25 A kérdező kommentje:
Észrevettem képzeld el, de akkor azt mond meg, hogy téged ez miért zavar?:) nem bírsz elmenni egy egszerű kérdés mellett, csak úgy, ahelyett, hogy itt írogatnál?:)
2011. júl. 9. 13:51
25/25 anonim válasza:
Beleharapnék szívesen! :DDDD
Nem, nem gáz egyáltalán :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!