Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Akkor most tényleg nagyon...

Akkor most tényleg nagyon bénán néz ki?

Figyelt kérdés

Kifekdütem napozni, le is barnultam, így:

[link]

[link]

[link]

most ez tényleg olyan gázul néz ki? tegnap megkaptam a "literes bugyi" kifejezést, barátnőm szerint is béna, még anya is szóvá tette, hogy valami más bikinit kereshettem volna...Mit csináljak...?

2011. júl. 7. 20:08
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
20.20as a kérdésemre keresem a választ, eddig kb egy olyan válasz érkezett, ami növelné az önbizalmam, a többiek mind "normálisan" tudtak válaszolni...mellesleg mit zavarna téged? ha arra lennék kíváncsi azt kérdeztem volna, hogy jó-e a seggem? nem pedig ezt.
2011. júl. 7. 20:33
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként én is csodálkozom azon,hogy nem jöttek ilyen válaszok: "fugáználak,szúrnám a fingód,menetet vágnék a seggedlyukára".

Szerencsésnek mondhatod magad,hogy megúsztad ezeket.Valószínű már nem is nagyon érkeznek ilyen válaszok,mert az új kérdésekkel lesznek elfoglalva az emberek.

Egyébként tényleg formás darabbal rendelkezel! :)

2011. júl. 7. 20:42
 13/25 anonim ***** válasza:
63%
Pedig szerintem pont azokra várt, annyira átlátszó a kérdés. Muszáj volt képet is mellékelni, el nem tudtuk volna képzelni, ha leírja, "hogy normál bugyiban napoztam egy a s*ggem így azon a részen fehér lett"...
2011. júl. 7. 20:45
 14/25 A kérdező kommentje:
Már bocs, de ha olyan komikat akartam volna kapni a hozzád hasonló debil parasztoktól, akkor azt kérdem...mellesleg ez a kérdés egy tegnapi kérdésemből született és ott sem ilyen kommentekre vártam...bár ahogy elnézlek lehet neked kéne ilyen kérdéseket feltenni, hátha a 20ból lenne egy darab pozitív, ami növeli egy kicsit az egódat és nem más kérdésénél élősködnél a hülyeségeiddel.
2011. júl. 7. 21:03
 15/25 anonim ***** válasza:

20:42 - azt már megkapta, már másodszor látom ma a seggét itt... XD

Amúgy kinek mutogatod ennyire a meztelen valagad, hogy nem mindegy?! Strandra gondolom normális bikiniben mész, szóval eltakarja. Utcára se hiszem, hogy csupasz hátsóval mész. Max. a pasid láthatja, de úgyse azzal lesz elfoglalva, meg majd akkor csináljátok szemből, ha annyira zavar...

2011. júl. 7. 23:05
 16/25 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj, de a többi kérdésemre sem kaptam ilyen válaszokat...meg kéne tanulni értelmezni a szavakat.
2011. júl. 7. 23:12
 17/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is picit mintha másra utalna a kérdés... még pucsítasz is kicsit..és nem hinném, hogy a nem teljesen egyenletesen lebarnult fenék akkora eget rengető probléma lennem, hogy ki kelljen ide írni, ráadásul ilyen alaposan illusztrálva.
2011. júl. 8. 04:03
 18/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy miért zavar ennyire titeket, hogy feltettem egy kérdést, egyrészt nem a ti seggetekről, másrészt pedig senki nem kérte,illetve kényszerített, hogy olvasd el és válaszolj rá...:)
2011. júl. 8. 14:12
 19/25 anonim ***** válasza:
Engem ugyan nem zavar.:) Egyébként a stílus, ahogy írsz, magáért beszél.
2011. júl. 8. 15:09
 20/25 A kérdező kommentje:
Valamiylen szinten mégis zavar, ha mindig visszaírogatsz:) legalább magadnak ne hazudnál.
2011. júl. 8. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!