Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A méret a lényeg? (testmagasság)

A méret a lényeg? (testmagasság)

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, 150 cm... szerintem a genetika miatt nem nőttem magasabbra, de engem nagyon zavar, hogy csak ekkora vagyok:S
2011. júl. 7. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj van 160cent magas barátnőm is én pedig 180 vagyok.Annyira nem zavaró te legalább bármekkora cipőt vehetsz fel a barátod mindig magasabb lesz nálad:)
2011. júl. 7. 15:12
 2/5 anonim ***** válasza:
csomó 170 körüli fiú van, ők pont passzolnak hozzád.
2011. júl. 7. 15:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Dehogyis!:) Sok előnye van hidd el,több,mint hátránya. Nem kell vigyáznod a magassarkúkkal és a pasiknak sem kell aggódniuk. Egy alacsony lány tud tenni azért ,hogy magasabbnak tűnjön,de egy 2 méteres nagydarab (nem úgy értem hogy kövér) lánynak nehezebb szerintem. Persze senki nem tehet róla ,hogy mekkorára nő,szóval egyik végletnek sem kell szégyenkezni vagy bármi. :)
2011. júl. 7. 15:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsó: azért 2m csajban már nem éppen normális, ez nem éppen jó példa.. 175-180 centi még szerintem jó egy lánynak, az átlag férfi magasság is ennyi, szóval ettől még nem dromedár egy nő. De a 150 centi se baj, csak mondjuk nem biztos, hogy egy 190 centis fiúval összeillene.
2011. júl. 7. 20:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Utolsó: természetesen nem arra céloztam,hogy minden magas lány dromedár. :) Csak arra utaltam,hogy szerencsésebb ha valaki túl alacsony,mert könnyebben tudja ellensúlyozni,de ha valaki túl magas akkor azzal nem nagyon tud mit csinálni.

A fiú-kérdés szerintem alapba h*lyeség,mert ha két ember tetszik egymásnak,akkor tök mindegy melyikük hány centi.Van olyan ismerősöm aki 150 centi (betegség miatt) a barátja meg 180 felett. ÉS semmi probléma nincs belőle.:)

2011. júl. 8. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!