Miért nem érződik az illatuk rajtam?
15/L vagyok.
Eddig három parfümöm volt, és tartósan egyiknek sem lehetett érezni az illatát rajtam. VAlahogy a többi lányon érezni lehet, ah elmegy mellettünk/mellettem állnak, de rajtam szinte egyiket se lehetett, a dezodor illatát se, semmi, kb egy óra és elmúlik a szabad levegőn, akárhol.
Ennek mi lehet az oka? Rossz parfümöket/Sprayket/dezodorokat választanék, vagy az is lehet, hogy a bőröm olyan "jelegű"/"típusú"?
HA van valami tanácsotok, azt megköszönöm:)
Az ember saját magán az illatokat jóval kevésbé (esetleg szinte egyáltalán nem) érzi, mint másokon.
A másik pedig, bár nem írtad, a parfümöt vérbő területekre kell fújni, csukó, könyök-térdhajlat, fül mögötti rész.
Hát talán mondd el milyen parfümöket használsz.
Sajnos ennél nagyon igaz, hogy a drágább jobb (persze kivétel akad), de az ilyen 2ezres star natura, meg hannah montana, no name dolgok, hamisítványok kb 10percig érződnek.
Egy 20ezres edp ruhán két hét után is érződik, de bőrön is túléli a napot.
A dezodoroknak meg nem is kell érződniük igazán. :D
De bizonyára azért sem érzed, mert hozzászokik az orrod. Próbálj ki néhány drágább, jobb féle parfümöt valamelyik drogériában (Müllert és Douglast ajánlom), ruhát is érjen, aztán kérdezz meg valakit később, érzi-e.
Hát az eddigi parfümjeim: (nem tudom, hogy mennyire jók, apukám vette nekem őket mindig valamilyen alkalomra):
1. AVril LAvigne:Black Star
2. Halloween Kiss sexy (ez Eau de toilette volt)
3. Celine Dion Sensational
Arra gondoltam, hogy a Halloween Kiss-eset parfüm formájában megpróbálom, nektek arról mi a véleményetek, vagy volt olyan ismerősötök, akinek volt, és érződött?
Köszönöm a választ=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!