Húsvétra egy szép kis kézi táskát kaptam. De nem tudom hová magammal vinni, és mit rakjak bele?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és sajnos nem nagyon megyünk úgy ahová tudnám magammal vinni, suli meg minek. És miket pakoljak bele?? ÍRNÁTOK EGY LISTÁT?2009. márc. 29. 13:15
1/5 anonim válasza:
hát azt nem írtad meg h fiú vagy vagy lány de a kézi táskából remélem jól következtettem.
szóval tegyél bele tükröt, fésűt, alapozót, szemceruzát telót és mást nem is igen nagyon... csakis kozmetikumokat!!
2/5 A kérdező kommentje:
Lány !
2009. márc. 30. 08:22
3/5 anonim válasza:
elmondom nekem mik vannak mindig a táskámban ha megyek vhova:
-tükör
-1-2 sminkcucc (szemceruza, korrektor, ruzs, szájfény...stb)
-tampon
-lakáskulcs
-mp3
-fényképezőgép(az nem mindig, csak ha tudom h fogom használni)
-zsepi
-nedves törlőkendő
-labello
-öngyujtó,cigi (de remélem az neked nem kell:D)
-parfüm
-toll
fuu most így hirtelen ennyi jut eszembe, de ha megnézném hihetetlen dolgokat találnék benne:d
4/5 A kérdező kommentje:
köszi ;)
2009. márc. 30. 16:08
5/5 anonim válasza:
Annyit fűznék az utolsó hozzászóló válaszához, hogy nálam szokott lenni még: szemüveg olvasáshoz (kicsit rosszul látok, pedig csak 23 vagyok), napszemüveg napközben, jegyzetfüzet, tolltartó tollakkal, nálam szokott még lenni határidőnapló (bár ez lehet neked nem kell még).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!