Fiúk! Az rossz ha egy lánynak nem túl feszesek és izmosak a combjai, és picit lötyögnek amikor lép?
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 18:13
1/5 anonim válasza:
Lány vagyok, de szerintem te is tudod a választ. Hidd el, én is kínlódom vele. Szerintem ez még nem is súlytól függ, egy vékony lány is lehet puhácska. Szerintem sportolj rá kicsit, a combokat a legegyszerűbb és leggyorsabb jó formába hozni.. :)
2/5 anonim válasza:
Az előző válaszolónak igaza van. Nyilván jobb, ha feszes. Ettől függetlenül, ha valaki szeret akkor nem kell ezen túlstresszelned magad, mert amúgy is szeret. De minden jobb, ha feszes.
4/5 anonim válasza:
sztem nagyon észre se veszik...én most rettentően puha vagyok:D...mégis majd kiesnek az autóból meg úgy bámulnak, mintha életükbe nem láttak volna nőt:D....a pasik nem vesznek észre mindent, mint mi...plusz messze nem olyan hibának veszik, mint mi....sztem csak tulreagáljuk a dolgokat:D
22L
5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :D
2011. júl. 19. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!