Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Az rossz ha egy lánynak...

Fiúk! Az rossz ha egy lánynak nem túl feszesek és izmosak a combjai, és picit lötyögnek amikor lép?

Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, de szerintem te is tudod a választ. Hidd el, én is kínlódom vele. Szerintem ez még nem is súlytól függ, egy vékony lány is lehet puhácska. Szerintem sportolj rá kicsit, a combokat a legegyszerűbb és leggyorsabb jó formába hozni.. :)
2011. júl. 5. 18:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Az előző válaszolónak igaza van. Nyilván jobb, ha feszes. Ettől függetlenül, ha valaki szeret akkor nem kell ezen túlstresszelned magad, mert amúgy is szeret. De minden jobb, ha feszes.
2011. júl. 5. 18:18
 3/5 anonim ***** válasza:
nem
2011. júl. 5. 18:39
 4/5 anonim ***** válasza:

sztem nagyon észre se veszik...én most rettentően puha vagyok:D...mégis majd kiesnek az autóból meg úgy bámulnak, mintha életükbe nem láttak volna nőt:D....a pasik nem vesznek észre mindent, mint mi...plusz messze nem olyan hibának veszik, mint mi....sztem csak tulreagáljuk a dolgokat:D

22L

2011. júl. 6. 09:53
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :D
2011. júl. 19. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!