Tetkót szeretnék, olyasmit, mint Ville Valo bal karján ami van (linkek lent). Fiuk, titeket ez taszítana? (23/L)
2011. júl. 4. 20:33
2/6 A kérdező kommentje:
Elég nagy az biztos, még gondolkodom rajta ám igy másokon nagyon tetszik, elfogadnék ilyet a pasimon is (a jövendőbelin). Magamra kicsit félek ekkorát varratni, még meglátom :P
2011. júl. 4. 20:54
3/6 anonim válasza:
Nő nemű lényen ez valami kimondhatatlanul undorító lenne,
4/6 anonim válasza:
Ki ez a kis homokos? Nagyon-nagyon megbánnád, ha ilyet tetováltatnál.
5/6 anonim válasza:
lányokon szerintem alapból nem vonzó a tetkó, nagyon el kell találni, 1000-ből talán 1-nek sikerül
6/6 A kérdező kommentje:
Ezért fog engem Kat Von D tetoválni :D. Csak vicc, de persze sose lehet tudni. Csak profi kézben merek megbízni, nagyon perfekcionosta vagyok. Ja és Ville Valo nem homokos, és nem is kicsi (185 cm). Tökéletes pasi (az én szememben), vagyis nem csak a zenéje jó :D. Megbánni lehet hogy megbánnám, szerintem csinálok magamnak egy próbatetkót, lemoshatót. Más nem egy-két kép erejéig.Am nekem sem tetszik lányokon, de valahogy mégis megfogott a dolog. És olyan kicsi tetkó (10-15 cm), az sem tetszik lányokon?
2011. júl. 5. 00:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!