Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy a jobb,...

Szerintetek hogy a jobb, smink nélkül, vagy sminkkel?

Figyelt kérdés

Én úgy érzem szörnyen nézek ki smink nélkül(lehet sminnkel is), de érdekel, hogy a jobb, meg hogy smink nélkül nagyon rossz e..

[link] Jpg

[link] Jpg

2011. júl. 4. 19:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%

Nem tudom honnan vetted azt,hogy ha valaki azt mondja neked,hogy érdekes abból azt szűröd le,hogy vicces vagy.

lol

Honnan tudjuk mi,hogy vicces vagy?!Hisz nem ismerünk.

Amúgy szerintem sminkkel és smink nélkül is csúnyácska vagy.

2011. júl. 4. 20:21
 12/20 A kérdező kommentje:
úgy gondoltam hogy viccesen nézek ki. na de azt nem kérdeztem hogy csúnya e vagyok(mert bizony nem azt mondjákképet meg nem találtam hirtelen másikat), hanem hogy sminkkel, vagy smink nélkül e a jobb.
2011. júl. 4. 20:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is érdekes, azaz különleges vagy. Olyan modellarcod van, nem az a tipikus szépség vagy, hanem olyan különlegesebb. Szép vagy, sminkkel még szebb. 20/L
2011. júl. 4. 20:36
 14/20 anonim ***** válasza:
hát szerintem sokan örülnének,ha így néznének ki smink nélkül..:) amúgy sminkkel jobb..
2011. júl. 4. 20:37
 15/20 anonim ***** válasza:
smink...egyértelmű
2011. júl. 4. 20:37
 16/20 anonim ***** válasza:

ma 20:36 válaszolóval egyet értek, én is ezt akartam írni.

Különleges arcod van, és smink nélkül sem vagy egyébként csúnya, de valamennyi smink szerintem mindenkin dob egy kicsit, csak sokan nem találják meg a megfelelőt:-)

(Nekem sem mindig sikerül, de ha igen, akkor jó:-D

Én sem tetszem magamnak smink nélkül...)

2011. júl. 4. 22:34
 17/20 anonim ***** válasza:
Sminkkel jobb szerintem. Főleg azért mert a szemed baromi szép és a smink mégjobban kiemeli!
2011. júl. 4. 22:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem sminkkel és smink nélkül is jól nézel ki, örülnének sokan ha 5 mázsa festék nélkül is olyanok lennének, mint te :) És tényleg nagyon ,, modelles arcod ,, van! :)
2011. júl. 5. 08:35
 19/20 anonim ***** válasza:

Sminkkel mindenki jobban néz ki :)

Szerintem smink nélkül is szép vagy :)

Off: A szádon mi van a sminkes képen? annyira szép a színe (:

2011. júl. 5. 13:22
 20/20 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek a választ, továbbra is sminkelni fogok minden nap:-). A számon egy sima labello van( garnier shine).
2011. júl. 5. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!