Sminkkel vagy smink nélkül a jobb?
Én mindenképpen sminkkel érzem jobban magam,illetve ki sem lépek az utcára nélküle. Itthon csak ritkán sminkelem magam.
25/N
Szerintem én reálisan látom magamat, nem vagyok csúnya, de kimondottan szép sem.Inkább természetes, átlagos vagyok.
Reggel - akármennyit alszok is - kicsit karikás a szemeim és olyan másabb a bőröm...Úgyhogy én minden reggel egy jó hideg vizes arcmosással kezdem a napot.Ez egyrészt felébreszt, másrészt nagyon jó érzés.Utána csak picit felitatom a vizet törölközővel és felöltözöm, addig megszárad az arcom.Utána arckrémmel bekenem.
Azt szépen beszívja a bőröm, amíg reggelizek, rakok el kaját.
Mitteszeres az orrom, állam, homlokom, illetve néha van 1-2 pattanásom.Ezeket és a karikákat korrektorral elhalványítom és szempillaspirállal kiemelem a szememet és színtelen, tápláló szájfényt használok.
Ezt általában suliba.
Ha valaki nagyobb alkalom van (karácsony, húsvét, szülinap stb.) és összegyűlik a család, akkor szoktam sminkelni jobban.Olyankor, ha szükséges használok némi alapozót vagy púdert, és szemceruzát vagy szemhéjpúdert is a szempillaspirál és szájfény mellett.
15/L
én mindkettővel jól érzem magam. bár a smink úgy 6 óra után már "kényelmetlen" nekem :D itthon semmiképp nem szeretem a sminket :D
L*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!