165 cm "magas" lány vagyok. Ez nagyon alacsony? Hordhatok így 1-2, max.4 cm magas sarkú cipőket, laposabb csizmákat?
Eddig mindig magasban (7-8-9cm) jártam, de már fáj benne a lábam mindig, és csontdeformitásom is lett:S
Arra gondoltam, hogy max. 4 cm-s sarkú cipőim lesznek, több nem.
Nem vagyok a laposabb (1-2-3-4cm) cipőkhöz túl pici? (eddig nem hordtam laposakat)
Rosszul vagyok ha magas sarkú cipőt látok...már a gondolattól is fáj a lábam)
Nem tudom, csajok, miert kell eroltetni ennyire ezt a magassarkuban jarast napi szinten. Sajnos meg is lesz a kovetkezmenye, mind esztetikai mind orthopediai oldalrol. Nem beszelve arrol, hogy sokan nem tudnak normalisan jarni bennuk, es epp az ellenkezo hatast valtjak ki veluk, szemben az eredeti "szexi akarok lenni" cellal.
F
14:53-nak igaza van, nem kéne minden nap abban lenni, mert baromi egészségtelen.
A kérdezőt meg pláne nem értem meg, tök átlagos a magassága, ergo ő az, aki jól néz ki lapostalpúban és magassarkúban is, de azért itt nyíg, hogy milyen alacsony.
max 4 cm?! egy edzőcipőnek is kb 2 cm xD
Ha ilyen kicsit akarsz szerintem fölösleges vagy vegyél fel nagyobbat vagy maradj a laposnál mert az ilyen magasságúak az alsós "kopogós" lakkcipők...
Tudom nem igazán érdekel majd a válaszom, mert a lányok nem veszik ezt férfi számba, de nekem meg már túl magas vagy.
Én sajnos marha mélynövésű lettem 171-2cm, ami ugye pasiknál még az átlagban sincs benne, na meg a lányoknál a férfi 180nál kezdődik.
Nekem az ideális 150-160centi körül van.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!