Frusztrál, h sosem lehet ilyen alakom. Mit tegyek? H elhiggyem, h a pasimnak igy tetszem, ahogy vagyok?
sportolok, pontositva táncolok, de most lett vége a vizsgaidőszaknak is, és lehet, h felszedtem pár kg-t.. nem is ez a bajom, hanem h a pasiknál nem úgy van, h csak pótlékok a hétköznapi lányok? mert egyesek ezeket nem tudják megkapni?
De igen, sajnos erre buknak. Tagadják, de erre. :(
Nekem is van barátom, fél éve. És én jelenleg 3év étekzési zavaron(bulémia) vagyok túl, miatta "hagytam abba". Nem volt könnyű, mint az sem, hogy elfogadjam magam, mert ugye, hogy felhagytam ezzel a "káros szenvedélyel" újra 63kg vagyok a 160cm-hez... Ez régen akár 50kg is volt, de ennyi már nagyon régen nem voltam, és nagyon nagyon zavar a súlyom, meg az, hogy MINDENKI vékonyabb nálam az ismerősi körömben, közben pedig félek újra fogyózni, ugyanis egy fogyókúrával kezdődött az egész nálam(sporttal, meg rendes étkezéssel...).... :/
Máig nem sikerült elfogadni magam olyannyira, hogy emiatt a nemi életünk is egy nagy katasztrófa.... :/
Ha gondolod, írj privátot...
18L
utolsó:
ez borzasztó, tényleg nagyon sajnálom :( de tudod ez egy ördögi kör. senki sem lesz megelégedve magával teljesen, ugyanis nincs tökéletes ember, és sokan saját magukkal szemben a legkritikusabbak, szóval csak a hibáid veszed észre, a jó dolgokat pedig figyelmen kívül hagyod.
szerintem nagyon fontos, hogy magadban tegyél rendet, ne pedig a tested kínozd ezzel. ha magadat elfogadod, akkor ezt sugárzod kifelé is, de ha csúnyának látod magad, mások is annak fognak!
ma 04:37
Először a fejedben tegyél rendet. Nekem sincs tökéletes alakom, nem nézek ki úgy, mint a videóban szereplő lányok, mégis sok fiú jelzi felém, hogy tetszem neki, és esetleg lehetne köztünk valami...
Kérdező!
A párod mondogatja neked hogy nem vagy vonzó? Neked tényleg kemény komplexusod van!
Hallod! Én 165 cm és 53 kg vagyok és NINCS HOSSZÚ LÁBAM ÉS MODELL ALKATOM ...akkor most senkinek sem tetszem?
Jesszusom, rakjunk már helyre néhány dolgot!
1. Attól, hogy szolizni jársz, műkörmöd van és smink nélkül nem lépsz ki az utcára, még nem leszel jobb nő!
2. Ha C kosaras a melled, az tök jó, de hogy 85-ös???? Vagy a 85 alatt te mit értettél? A mellbőségedet cm-ben vagy a melltartó méretedet? Mert ha előbbi, az tök jó, de ha az utóbbi, az viszont elég gáz!
Amúgy engem is nagyon frusztrálnak ezek a tökéletes(nek tűnő) csajok, rendesen tudják ám rombolni az önbizalmam... Viszont, amikor meghallom némelyiket beszélni, na akkor meg kárörvendően, tele szájjal vigyorgok. Pl. Dzsudzsák kénytelen volt otthagyni a sikeres psv-t és eladni magát egy arab sejknek, amivel valószínűleg jó időre elásta magát, mert a Linduskának nem volt elég a fizu az új cicire, meg a póthajra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!