Frusztrál, h sosem lehet ilyen alakom. Mit tegyek? H elhiggyem, h a pasimnak igy tetszem, ahogy vagyok?
sportolok, pontositva táncolok, de most lett vége a vizsgaidőszaknak is, és lehet, h felszedtem pár kg-t.. nem is ez a bajom, hanem h a pasiknál nem úgy van, h csak pótlékok a hétköznapi lányok? mert egyesek ezeket nem tudják megkapni?
Hát neked komoly problémáid lehetnek a lelkivilágoddal, vagy nem tudom.
Vékony és csinos vagyok aránylag, de alacsony, így sose lesz modellalkatom.
Szemüveges vagyok, egyszerűen öltözöm, elég sokszor látnak könyvvel a kezemben. Nincs műkörmöm, nem sminkelek, nem járok szoliba.
Mégis van egy barátom, aki szeret a leglepukkantabb melegítőmben is. Előző pasijaim is teljesen meg voltak elégedve velem. Bulikban sem árultam soha petrezselymet. Perpillanat két pasiról tudom, hogy komolyabban is érdekelném, ha facér lennék.
Szóval hülyeség, hogy ez kell a pasiknak. Persze, van olyan, a macsó hülyegyerek típus, akinek a nő arra kell, hogy mutogassa. Legjobb barátnőm meg végképp nem modellalkat, mondhatjuk bőven van mit fogni rajta, sokáig mégis sokkal népszerűbb volt nálam pl. a pasizásban, párja meg a világért nem cserélné el egy ilyen csontos libára, pedig a családja próbálja rávenni erre.
A pasiknak NŐ kell. Ha épp így néz ki, örülnek neki. Ha nem így, akkor is, mert nem egyféle ízlésük van. Persze ha te olyan vagy, aki csakis egy kigyúrt, baromi helyes pasival állsz szóba, akkor nem lehet csodálkozni. De nem a sminktől, műkörömtől és a tökéletes alkatodtól leszel valaki. Azért kevés olyan barom van, aki ábrándokat kerget, mert nem tündék vagyunk pl, hanem emberek. Egy átlag pasinak amúgy pár kiló plus-mínusz fel sem tűnik. A sminked sem, amíg el nem kened, stb. :D
A szoli gáz, mert természetellenes, senkinek a világon nincs olyan hányadék színe, mint a szolitól. A műköröm meg azt sugallja nekem, hogy házimunka az smafu, azzal ugyanis nem hiszem, hogy neki tudnál állni pörköltet főzni meg nokedlit szaggatni...
Az előző csajnak tök igaza van, személyiségzavarod van, ne körmöshöz menj meg szoliba szépülni, hanem pszichológushoz, vagy személyiségfejlesztő tréningre.
Tudod, akinek a lelkével vannak gondok, annak a teste sem lesz szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!