Milyen nőre használjuk azt a "jelzőt" hogy "nehézbombázó"?
Figyelt kérdés
linkelnétek pls?
Én így képzelem el:Barnás bőr,Sötétebb haj, cicás szemek és nagyon formás kicsit teltebb .Pl.:
Vagy mondhatjuk ezt egy vékonyabb , világos hajú, alacsony lányra is ? vagy ő már csak bombázó ?:D
szerintetek hogy van ez ?:D
2011. jún. 30. 17:29
11/17 anonim válasza:
jajj tudtam h megjönnek a 'fehér bőr a divat meg a szép' nem is mondtam h nem szép de nem nagyon tudok mutatni fehér bőrű bombázó csajt...
13/17 anonim válasza:
14/17 anonim válasza:
Hát nem tudom...nekem kifejezetten a fehér bőrű nők jönnek be. Van bennük valami arisztokratikus, elegáns. És vannak kifejezetten szexisek is :)
Na elég lesz, így is nagyon elragadtattam magam :D.
Én fehér bőr párti vagyok, de persze ez nem azt jelenti, hogy a barna bőrű lányok nem szépek :)Minden lány szép.
24f
15/17 A kérdező kommentje:
huu jó sok link :D szeretek linkeket nézegetni :D xD köszi :D
2011. júl. 1. 00:21
16/17 anonim válasza:
20:32-es te mire föl ugatsz? Én egy szóval se írtam, hogy divat vagy szép a fehér bőr. Kíváncsi lennék hol olvastad? Sőt én is barna bőrű vagyok, csak szerintem Megan Fox fehér bőrrel is nehézbombázó. Felfogtad? -.-
17/17 anonim válasza:
huu ne legyél feszült:d szedjél gyógyszert hha ennyire fel tudod magad húzni egy válaszon:DD emberek...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!