Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen nőre használjuk azt a...

Milyen nőre használjuk azt a "jelzőt" hogy "nehézbombázó"?

Figyelt kérdés

linkelnétek pls?

Én így képzelem el:Barnás bőr,Sötétebb haj, cicás szemek és nagyon formás kicsit teltebb .Pl.:

[link]

Vagy mondhatjuk ezt egy vékonyabb , világos hajú, alacsony lányra is ? vagy ő már csak bombázó ?:D

[link]

[link]

szerintetek hogy van ez ?:D

2011. jún. 30. 17:29
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
egy fehér bőrű nő is lehet "nehézbombázó"?
2011. jún. 30. 17:30
 2/17 anonim ***** válasza:

Úgy néz ki, mint ahogy te elképzelsz egy számodra megfelelő nőt. Alakkal, arccal, szemmel stb stb.

Mellékesen megjegyezve a második linken, tutira ment a photoshop ezerrel, milyen aránytalan már az a nagy segg!

2011. jún. 30. 17:41
 3/17 A kérdező kommentje:
tényleg :D érdekes... főleg h ugyanaz a csaj van az uccsó két linken , a másodikon meg tök lapos a segge :D...
2011. jún. 30. 17:43
 4/17 anonim ***** válasza:

[link]

én íyg tudom elképzelni mint Megan Fox mindenképp sötét bőr haj és vmi különlegesség:)

2011. jún. 30. 18:10
 5/17 A kérdező kommentje:
nagyon szép az arca , csak a mellei olyan ocsmányak..
2011. jún. 30. 18:15
 6/17 anonim ***** válasza:
hátén ezeket nem nehézbombázónak nevezném hanem ribancnak különösen a második vááá
2011. jún. 30. 18:57
 7/17 A kérdező kommentje:
jolvan ,de nem ez volt a kérdés... akkor SZERINTED milyen egy nehézbombázó?
2011. jún. 30. 19:06
 8/17 anonim ***** válasza:
53%
fehér bőrű lány soha nem lesz bombázó...én se tudom miért de ez így van és így is marad...a fehér bőrűek aranyosak,bájosak,cukik semmiképpen nem bombázók.
2011. jún. 30. 19:54
 9/17 anonim ***** válasza:

Megan Fox hófehér bőrrel is nehézbombázó. Ez cuki?

[link]

2011. jún. 30. 20:17
 10/17 anonim ***** válasza:
Azért nem merném kijelenteni, hogy a fehér bőr sosem lesz divat, és azt sem hogy nem lehetnek bombázók!
2011. jún. 30. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!