Szerintetek szép ez a lány? (képpel)
2011. jún. 29. 14:33
21/38 anonim válasza:
18 évesen elég kiéltnek tűnik. Műhaj, tetovált(?) szemöldök, vastag nyak, kicsi fej (bár az utolsó kettőről nem tehet) Természetesen szebb lenne, de így nagyon műnő.
22/38 anonim válasza:
Mikor megláttam az első képet, rögtön az ugrott be, hogy a kislányos arcát sok sminkkel akarja kompenzálni. A haja pedig túl sok. Próbál szép lenni, de nekem nem tetszik.
23/38 anonim válasza:
a haja gyönyörűűűű *-*
viszont nekemis ilyen mű csajnak tűnik, de attól még lehet, aranyos, kedves.. stb :))
ugyebár nem a külső a lényeg : D ;)
24/38 anonim válasza:
Az első két kép alapján szép vagy, viszont a másik kettőn nem nézel ki jól.
25/38 anonim válasza:
18 éves????????????????????????????????????????????
Te jó ég..
2. válaszoló vagyok, én olyan 30-ra tippeltem, azért mondtam, hogy csinos.Igy viszont, hogy tudom a valos korát, csak egy szot mondhatok: Gusztustalan.
26/38 anonim válasza:
Hát az utolsó az elég wtf kép, de az első kettőn tetszik, csak mivel az utolsón látni, hogy kokeró vagy, így felejtős bocs :D
27/38 anonim válasza:
Abszolút!:) Csinos, jó az alakja, szép a haja és kedves az arca.:)
28/38 A kérdező kommentje:
de nem én vagyok a képen :D volt osztálytársam :)
2011. jún. 29. 17:43
29/38 anonim válasza:
Számomra nem szép. Hogy miért?Mert szerintem túl MŰ.
16/L
30/38 anonim válasza:
Aki azt írja, hogy nem szép, az csak irigy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!