Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy legyen egy ember különleg...

Hogy legyen egy ember különleges, nem tucat?

Figyelt kérdés
Ma már olyan sokmindenkire rámondjátok hogy tucat, mi számít nektek másnak, akit különlegesnek tartotok?
2011. jún. 27. 18:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ne lógj a gyk-n. Nem leszel tucat.
2011. jún. 29. 18:56
 12/13 A kérdező kommentje:
Az utolsóelötti szerint akkor nem is voltam és vagyok tucat. :D Köszönöm a válaszokat, mindenkinek megy a kezecske.
2011. jún. 29. 19:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Minden ember tucat, milliárdok közül kitűnni szerintem képtelenség. Mindenkiben fel lehet fedezni valami mintát, sémát, akár a kinézetében: egy faj génváltozatait visszük, akár stílusban: a ruhák, amiket veszünk szintén mintára készülnek, utánzással, másolással tanulunk eleve(de sminkelni is, vagy frizurákat készíteni).

A ,,tucat" mint olyan, szerintem a kisebbségi érzéssel rendelkező emberek kifejezése, amivel lehúznak másokat, ettől ők jobbak, többek...

2011. jún. 29. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!