Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy legyen egy ember különleg...

Hogy legyen egy ember különleges, nem tucat?

Figyelt kérdés
Ma már olyan sokmindenkire rámondjátok hogy tucat, mi számít nektek másnak, akit különlegesnek tartotok?
2011. jún. 27. 18:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Pont ez az, hogy egy különleges embert nem lehet általánosítani. Megy a saját feje után, mást gondol, mást csinál, sokszor nem is látszik rajta külsőleg, hogy különleges, csak ha megismered.
2011. jún. 27. 18:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Meg van a saját véleménye a dolgokról és nem bólogat rá mindenre.
2011. jún. 27. 18:47
 3/13 A kérdező kommentje:
Mármint így páran felteszik a képüket magukról és azt mondják rájuk hogy tucat... HOgy legyen egy ember különleges, ha mondjuk az arca nem olyan?? Oo
2011. jún. 27. 18:48
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Azért mondják a képek alapján hogy TUCAT, mert csak egy kép! Lát egy csinos vagy kevésbé csinos arcot, testet. De nincsen meg az, hogy kisugárzás! Egy kép alapján azt sem lehet megállítani hogy van e saját véleményne valakinek vagy sem...
2011. jún. 27. 19:07
 5/13 love,smile,have fun válasza:
100%

A különlegességre születni kell. Vagyis oké, ha befested a hajad hupikékre és tele tetováltatod mondjuk az arcod, akkor más leszel( mondjuk én ezt inkább feltűnési viszketekségnek nevezném), de nekem a különlegesség az teljesen más(gondolom mindenkinekkülönböző a véleménye,de leírom nekem mitől egyedi valaki...)

röviden tömören: ha szeretnél ráhasonlítani, viszont ez egyben azt is jelenti, hogy te nem vagy valami 'stabil szerkezet'... :)

képeken? gondolom az a tucat aki a tükörben fényképezgeti magát és közben peace-jelet mutat, vagy csücsörít, vagy mindkettő:) igen ez már uncsi.. találj ki új pózokat, új beállításokat amivel megleped a többieket és ők csak annyit tudnak majd rá mondani hogy: wowwww meg tyűűűha

2011. jún. 27. 19:08
 6/13 anonim ***** válasza:
70%

Na jó, most eldobtam a "különc vagyok" elméletemet:D

Lány vagyok, 15 éves és olyan dolgokért rajongok mint például a fegyverek és a harckocsik.:D Érdekelnek a világegyetem rejtelmei, a magyar történelem, jah és a hidegfúzióról rengeteg időt el tudnék beszélni.

Akkor most egyedi vagyok? Eddig különcnek tartottam magam. Azon is gondolkodtam hogy olyan leszek mint a többiek,és a Honvéd helyett a Bravot meg hasonlókat fogok olvasni.

2011. jún. 29. 18:08
 7/13 anonim ***** válasza:
70%

"HOgy legyen egy ember különleges, ha mondjuk az arca nem olyan?? Oo"

Ez nem az arcon múlik... Értelmi szint, és megjelenés kérdése. egy cső/cicagatyás, konverz/deszkáscipős, teknót hallgató lény nem hogy különleges nem lesz, de még ember se.

2011. jún. 29. 18:23
 8/13 anonim ***** válasza:
48%
Ja, és a gyökér szmájlikat kihagytam: -.- oO (: és változataik.
2011. jún. 29. 18:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Csakis akkor, ha nem utànzunk senkit sem és természetesek maradunk.
2011. jún. 29. 18:38
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát legtöbbször azokra mondják, akik azokat a tipikus éppen divatos cuccokat hordják. Pl. ősszel mindenkit bőrdzseki volt. Akkor az volt a tucat. A pilótaszemüveg, a nagy virág a hajban meg a ruhádon. Ezekre mondják. Amikor majmolják a másikat az én értelmezésem szerint.

Engem ez sosem zavart. Én eddig is hordtam virágos kiegészítőket, és ezután is fogok.:)

19/L

2011. jún. 29. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!