Hogy legyen egy ember különleges, nem tucat?
A különlegességre születni kell. Vagyis oké, ha befested a hajad hupikékre és tele tetováltatod mondjuk az arcod, akkor más leszel( mondjuk én ezt inkább feltűnési viszketekségnek nevezném), de nekem a különlegesség az teljesen más(gondolom mindenkinekkülönböző a véleménye,de leírom nekem mitől egyedi valaki...)
röviden tömören: ha szeretnél ráhasonlítani, viszont ez egyben azt is jelenti, hogy te nem vagy valami 'stabil szerkezet'... :)
képeken? gondolom az a tucat aki a tükörben fényképezgeti magát és közben peace-jelet mutat, vagy csücsörít, vagy mindkettő:) igen ez már uncsi.. találj ki új pózokat, új beállításokat amivel megleped a többieket és ők csak annyit tudnak majd rá mondani hogy: wowwww meg tyűűűha
Na jó, most eldobtam a "különc vagyok" elméletemet:D
Lány vagyok, 15 éves és olyan dolgokért rajongok mint például a fegyverek és a harckocsik.:D Érdekelnek a világegyetem rejtelmei, a magyar történelem, jah és a hidegfúzióról rengeteg időt el tudnék beszélni.
Akkor most egyedi vagyok? Eddig különcnek tartottam magam. Azon is gondolkodtam hogy olyan leszek mint a többiek,és a Honvéd helyett a Bravot meg hasonlókat fogok olvasni.
"HOgy legyen egy ember különleges, ha mondjuk az arca nem olyan?? Oo"
Ez nem az arcon múlik... Értelmi szint, és megjelenés kérdése. egy cső/cicagatyás, konverz/deszkáscipős, teknót hallgató lény nem hogy különleges nem lesz, de még ember se.
Hát legtöbbször azokra mondják, akik azokat a tipikus éppen divatos cuccokat hordják. Pl. ősszel mindenkit bőrdzseki volt. Akkor az volt a tucat. A pilótaszemüveg, a nagy virág a hajban meg a ruhádon. Ezekre mondják. Amikor majmolják a másikat az én értelmezésem szerint.
Engem ez sosem zavart. Én eddig is hordtam virágos kiegészítőket, és ezután is fogok.:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!