Nem unjátok még a vitákat, arról, hogy magas vagy alacsony nőnek jobb lenni?
Úgyis mindenkinek megvan a határozott nézőpontja erről. ez egy velünk született tulajdonság, amin úgy se tudtok változtatni. Ja és nem a magasságtól, vagy alacsonyságtól lesz valaki szép, vagy sikeres.
Magas lányoknak: 125 centi felett, ne törpézzetek, gnómozzatok senkit. Alacsony lányok: 200 centiig egy nő se óriás, se godzilla. A köztes érték teljesen normális, de ha nem esik bele az intervallumba, akkor se kell sértegetni a másikat. Bocsánat, de már elegem volt az egymásra fújásból. Én alacsony lány vagyok és szeretem a magas barátnőim, már csak ezért se szidnék egy magas lányt se.
Mert az emberek hülyék. Engem már most b*szogatnak, amiért 160 centi vagyok, pedig még csak nemrég töltöttem be a 13-at. Mekkorának kéne lennem? Talán le kéne fejelnem minden szemöldökfát?
Na mindegy, a lényeg az, hogy senkit nem kéne csesztetni ilyesmi miatt és le kell szarni azt, aki ezzel poénkodik.
(Bocs a trágárságért, de már nekem is elegem van ebből.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!