Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is híznom kellene?

Szerintetek is híznom kellene?

Figyelt kérdés

sziasztok:)

16 éves leszek októberben , 165 cm vagyok és 45 kg..

nagyon vékony vagyok szerintetek is?? hogyan tudnék hizni? fontos dolog az hogy nem szeretem a húst..

2011. jún. 26. 17:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

jaja..én 165/47 vagyok de nagyon vékony,nekem a combomra kéne plussz.

de képpel könnyebb lenne megmondani.

2011. jún. 26. 18:34
 2/12 anonim ***** válasza:

én 165 vagyok és 56 kg

hízzatok! egyetek este tíz után zsíros ételeket

2011. jún. 26. 19:44
 3/12 anonim ***** válasza:
Én 156/51:)
2011. jún. 27. 20:03
 4/12 anonim ***** válasza:
tényleg kéne híznod! :) én 167 vagyok és 50 kg, szerintem neked kb 5 kgot kéne :)
2011. jún. 30. 13:13
 5/12 anonim ***** válasza:

én 160cm vagyok 48kg, de naggya a mellemen van:D szal csont és bőr:S én sem eszem húst,

neked hiznod kéne!! min5kg, de ennél csak többet!

egyél sok sok tésztát!! én attol hiztam 1kg-ot:D mer én nem vagyok hizós tipus, de elvileg attol lehet sokat hizni!:)

18L

2011. jún. 30. 13:19
 6/12 A kérdező kommentje:

utosó..te sem szereted a hust?:) érdekes..

megpróbűlok sok tésztát enni de..énsem vagyok hízós tipus

2011. jún. 30. 14:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem is ennyi a sulyom es a magasagom, de en nem szeretnek hizni, szerintem pont ugy ahogy vagyok jo.Igaz nekem vekony csontjaim vannak, de majd a szules es minden utan meghizol, elvezd ki hogy minden felmegy rad, es hogy semmiben sem tul nagy a hasad.Amugy visszasirod meg ezt:D.
2011. jún. 30. 15:05
 8/12 A kérdező kommentje:
hát van igazad utolsó :) sfőleg hogy te is ugyan ennyi magas vagy meg minden..csak véleményeket kértem hogy azért na..túl vékonye 45 kg a magasságomhoz képest..de végül is igy kell elfogadnom ..amennyi vagyok :P
2011. jún. 30. 15:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Én ugyan ehhez a magassághoz 53 kg vagyok. Én azt ajánlanám, hogy sportolj. A te esetedben szerintem ettől nem hízni fogsz, hanem pont, hogy izom rakódik rád, és vastagabb leszel.

De nem igazán értek hozzá, nem akarok hülyeséget mondani. :S De a sportolás kétlem, hogy rosszat tenne.

2011. jún. 30. 16:55
 10/12 anonim ***** válasza:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:19

vagyok

nem szeretem a húst, vegetáriánus vagyok nagyon kicsi korom óta, mindenki mondja hogy híznom kéne de nem nagyon akarok, pont azért amit írnak, hogy visszasírom még ezt az alakot...:) néha zavar hogy a csípőcsontomba ütöm a kezem az fáj:S...:D

2011. jún. 30. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!