Szerintetek is híznom kellene?
sziasztok:)
16 éves leszek októberben , 165 cm vagyok és 45 kg..
nagyon vékony vagyok szerintetek is?? hogyan tudnék hizni? fontos dolog az hogy nem szeretem a húst..
jaja..én 165/47 vagyok de nagyon vékony,nekem a combomra kéne plussz.
de képpel könnyebb lenne megmondani.
én 165 vagyok és 56 kg
hízzatok! egyetek este tíz után zsíros ételeket
én 160cm vagyok 48kg, de naggya a mellemen van:D szal csont és bőr:S én sem eszem húst,
neked hiznod kéne!! min5kg, de ennél csak többet!
egyél sok sok tésztát!! én attol hiztam 1kg-ot:D mer én nem vagyok hizós tipus, de elvileg attol lehet sokat hizni!:)
18L
utosó..te sem szereted a hust?:) érdekes..
megpróbűlok sok tésztát enni de..énsem vagyok hízós tipus
Én ugyan ehhez a magassághoz 53 kg vagyok. Én azt ajánlanám, hogy sportolj. A te esetedben szerintem ettől nem hízni fogsz, hanem pont, hogy izom rakódik rád, és vastagabb leszel.
De nem igazán értek hozzá, nem akarok hülyeséget mondani. :S De a sportolás kétlem, hogy rosszat tenne.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:19
vagyok
nem szeretem a húst, vegetáriánus vagyok nagyon kicsi korom óta, mindenki mondja hogy híznom kéne de nem nagyon akarok, pont azért amit írnak, hogy visszasírom még ezt az alakot...:) néha zavar hogy a csípőcsontomba ütöm a kezem az fáj:S...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!