Keresek egy szép lányt, aki megmondja nekem hogy állna jól a hajam! (? )
msnt adok!:)
ide nem akarom kirakni a képem, csak mert nem szeretném hogy ismerős rábukkanjon hogy én ilyenekre vagyok kíváncsi:P
Az gond hogy megse fognak nézni az utcán, mert te 1 "szép" nőre hagyatkozol. és ha azt mondja növeszd meg a hajad akkor te úgyteszel. és lehet pont az ellenkező hatást éred el a közönség előtt, ergó sz*rul fogsz kinézni
A te saját magad ízlésére hagyatkozz ne máséra mert arra utal hogy ötlet szegény vagy, és ha jól beleválasztasz b*szhatod a hajad.
Pl ha most rövid felnyalt átmenetes hajad van akkor ne nagyon változtass rajta, de ha hosszú hajból kell rövidet fabrikálni akkor nézz utána milyen tetszik neked. Azzal ne foglalkozz hogy mi a divat.
Nekem pl 3 éve van olyan hajam hogy körbe rövid, és fentről jön lefelé a hajam és oldalra van csak fésülve.
18/F
Mekkora egy beképzelt tróger vagy!
Kérdezd meg anyukádat, hogy jól áll e a rohadt hajad.
Én már csak tudom, hogy szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!