Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Keresek egy szép lányt, aki...

Keresek egy szép lányt, aki megmondja nekem hogy állna jól a hajam! (? )

Figyelt kérdés

msnt adok!:)

ide nem akarom kirakni a képem, csak mert nem szeretném hogy ismerős rábukkanjon hogy én ilyenekre vagyok kíváncsi:P

2011. jún. 25. 19:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
És ehhez miért kell szépnek lennie a lánynak?
2011. jún. 25. 19:35
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert az illető egy perverz pasi!!
2011. jún. 25. 19:35
 3/16 anonim ***** válasza:
Miért pont egy szép lány kell? Nemvágom.xd
2011. jún. 25. 19:36
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Jaja miért szép lány? És miért kell az MSN? Küldhetsz privátban is képet, nem kell ehhez MSN.
2011. jún. 25. 19:37
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Az gond hogy megse fognak nézni az utcán, mert te 1 "szép" nőre hagyatkozol. és ha azt mondja növeszd meg a hajad akkor te úgyteszel. és lehet pont az ellenkező hatást éred el a közönség előtt, ergó sz*rul fogsz kinézni

A te saját magad ízlésére hagyatkozz ne máséra mert arra utal hogy ötlet szegény vagy, és ha jól beleválasztasz b*szhatod a hajad.

Pl ha most rövid felnyalt átmenetes hajad van akkor ne nagyon változtass rajta, de ha hosszú hajból kell rövidet fabrikálni akkor nézz utána milyen tetszik neked. Azzal ne foglalkozz hogy mi a divat.

Nekem pl 3 éve van olyan hajam hogy körbe rövid, és fentről jön lefelé a hajam és oldalra van csak fésülve.

18/F

2011. jún. 25. 19:41
 6/16 anonim ***** válasza:
utolsónál a pont :) ez szánalmas. :) ha meg ismerkedni akarsz számtalan társkereső van :)
2011. jún. 25. 19:52
 7/16 A kérdező kommentje:
nem vagyok szánalmas, max anyád akar társkeresőzni, azért kell szép lány mert a rondáknak minden jó csak legyen valaki... na de jah:D leszarom, majd én kitalálok valamit, pá! amúgy meg kurv*ra nem a kérdésemre válaszoltatok, sok ronda, omg, menjetek legózni, utoljára használtam ezt a szar oldalt:)
2011. jún. 25. 20:01
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora egy beképzelt tróger vagy!

Kérdezd meg anyukádat, hogy jól áll e a rohadt hajad.

Én már csak tudom, hogy szép.

2011. jún. 25. 20:05
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Csakhogy én sem a kérdésre válaszoljak: aztak*rvaXDDDDDD
2011. jún. 25. 20:20
 10/16 anonim ***** válasza:
lol
2011. jún. 25. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!