Van normális kinézetű alcélbetétes cipő?
Figyelt kérdés
Tehát ami nem ilyen segédmunkásoknak való meg nem is punk megkatonai.
Hanem egy jó kinézetű erősitett orrú ccsuka :)
2011. jún. 24. 16:03
1/7 anonim válasza:
Vedd meg az enyémet.Getta Grip.Acélbetétes .10-ért viheted.44-es
2/7 A kérdező kommentje:
Kép?
Beirtam googlebe de amiket kiadott képeket azok mind ilyen punk bakkancsok nekem olyan kéne ami egy sima utcai cipőre hasonlit (lehetőleg füző nélküli)
2011. jún. 24. 16:36
3/7 anonim válasza:
Bocsi hogy megkérdezem, de mire kell?Én a fent említett bakancsomban koncertekre jártam, arra tök jó mert ha nincs helyed csak erősebben leteszed a lábadat aztán máris lesz.
4/7 A kérdező kommentje:
Helló! Most kerültem egy új munkahelyre és kötelező viselni mivel gyakran van ellenőrzés de amikből lehetett választani nem tetszenek és mivel nagyon adok magamra ezért nem birom magam rávenni hogy abban legyek :)
2011. jún. 24. 16:55
5/7 anonim válasza:
normális kinézetű alcélbetétes cipő???? ez aztán az igazi oximoron:D
6/7 hot_kiss válasza:
"olyan kéne ami egy sima utcai cipőre hasonlit"
Ilyet nemigazán hiszem, hogy találsz, fűző nélkül meg pláne. Jobblesz ha megbarátkozol az egyik ajánlottal.
7/7 anonim válasza:
Ilyenek jók?
Nézz körül a munkacipők között (,ás oldalakon is), hátha van olyan, ami neked való. Az én szakács cipőm is acélbetkós, igaz fehér, de nincs fűzője. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!