Csak szerintem tökéletes ennek a lánynak az alakja? (kép)
2011. jún. 24. 13:53
11/38 anonim válasza:
ha oldalról néznéd fogadjunk hogy olyan mint egy papírlap :/
12/38 anonim válasza:
"Semmi nőies nincs benne szerintem, nem szép. Szerencsére a pasiknak nem ez a gebe, se melle, se segge, se combja típus tetszik."
de kedves vagy :) de nyugodj meg a zsírdisznókat sem szeretik áám ;)
13/38 anonim válasza:
Nincs a hasán meg a combján egy deka felesleges zsír sem de cserébe a melle akkora mint egy 3. osztályos kisfiúé.
14/38 anonim válasza:
Igen, azért írtam az "éteri" szót, mert számomra kicsit irreális, földöntúli az alakja. És én sem vagyok kövér (173 cm, 55 kg).
15/38 anonim válasza:
Jó alakja van,bár a elég laposka,meg a derekához képest szerintem túl széles a csípője..amúgy oldalról tényleg papírlap lehet.
16/38 anonim válasza:
14.13- egyetértek...:S
Viszont ha min. kis formás feneke lenne(ami ugye ebből a képből nem derül ki) akkor szerintem is perfect lenne...:D
17/38 anonim válasza:
Szerintem ez borzalmas. Nem ez nálam az etalon, az tuti. :D
5 perc szünet van a két lába között, teljesen lapos, semmi izomtónus.
Csont és bőr, tényleg inkább anorexiásnak néz ki, mint egy egészséges nőnek.
19/38 anonim válasza:
nekem túl aránytalan.. nem tetszik
16/f
20/38 anonim válasza:
Hát, adnék neki valamit enni, hogy fölszedjen kb 5 kilót, és úgy tökéletes lenne :)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!