Miért van az hogy ha nincs kivasalva a hajam, a srácok elmennek mellettem és le"fújjoznak" hogy milyen ronda vagyok, de viszont ha ki van vasalva a hajam [ugyanazok] akkor utánna fütyülnek és fogdosnak? -. -"
Figyelt kérdés
Elegem van belőle és idegesít!Nem fogok csak azért rászokni a vasalásra mert úgy tetszem ..-.-2011. jún. 23. 21:59
11/16 anonim válasza:
Utánam meg minden esetben fujjolnak az utcán...na? :) Mégsem fogok lefogyni(pedig próbálkozom, de nem megy már lejjebb), hajat, stílust(ami nincs igazábol) váltani pár majom miatt...akik igazából sokan vannak. Csak lef*som őket....
12/16 A kérdező kommentje:
Nem! Utálom hogyha fogdosnak! Undorodom tőle! Nem tudom mit képzelnek magukról.. hogy ezt megengedhetik maguknak!?
Rocker vagyok nem "büdös ribanc".:))
[bár a szarkazmust hanyagolni lehetett volna]
2011. jún. 24. 11:42
13/16 A kérdező kommentje:
Nem éppen erre céloztam. Csak hogy nem vagyok az a kis plázacica.. de inkább törlöm a kérdést látom nagyon idegesít [LOL]
2011. jún. 24. 11:51
14/16 A kérdező kommentje:
Nem is ismered.. egyesek milyen bunkók tudnak enni.. istenem.
2011. jún. 24. 11:56
15/16 anonim válasza:
Mi az hogy fogdosnak:o úr isten.:|
16/16 anonim válasza:
sajnállak :/
engem mindig lerondáznak .. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!