Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy elmegy...

Miért van az, hogy elmegy mellettem valaki és nagyon erősen érzem a parfümje illatát, az enyémet meg nem érzem 1/2 óra múlva?

Figyelt kérdés
2008. dec. 8. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert hozzászokik az orrod a sajátodhoz. De attól még mások ugyanúgy érzik, mint te másokét. Csak a sajátodat nem. Sokan ezért fújnak magukra még többet, mert azt hiszik, hogy már nem lehet érezni, aztán a végén 1 kilométerre árasztják az illatukat.
2008. dec. 8. 14:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is arra gondolok,amit az elözö vàlaszolo irt,mivel én màr a legolcsobbtol kezdve a legdràgàbb parfümig kiprobàltam mindent,mégse érzem hosszan hatni.

Viszont a mult honapban befujtam a sàlamat,most tegnap kivettem a szekrényböl ujra,és àrad a parfüm illata.

Ezek szerint éreték màsok is,csak én megszoktam.

2008. dec. 8. 15:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is befújtam a sálamat és nagyon hosszú ideig érezni, meg a pulcsijaimon is, de magamon én sem érzem igazán. Tehát én is arra gondoltam, amire az előttem szólók
2008. dec. 8. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is ugyanez a gondom. De én főleg férfiakon érzem a parfüm illatot nagyon. A női parfümök sajnos sokszor gyengébbek. Nekem nem szokik hozzá az orrom megkérdeztem embereket, tényleg nem érezni rajtam :DDD pedig már vagyonokat költöttem parfümre.
2008. dec. 8. 17:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos én sem érzem magamon a parfümön és más se nagyon érzi rajtam:(Pedig igazi parfümöket használok és fújok is magamra.Szerintem az lehet az oka,hogy kevésbé párologtat a bőrünk.Vagy aki elmegy mellettünk,az pont akkor fújta be magát:)

Általáűban a szárazbőrűek kevésbé párologtatják az illatanyagokat...

2008. dec. 25. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!