Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezek alapján milyen típus...

Hot_kiss kérdése:

Ezek alapján milyen típus vagyok? (kép és link)

Figyelt kérdés

Ezvagyok éééén :'D

[link]

És ezekből a típusokból melyik illik rám a leginkább?

[link]

[link]

[link]

[link]

Annyit letudtam szűrni, hogy a nyár biztosan nem, mert világos a bőröm és nehezen barnulok, de a másik háromnak megmintha a vegyítése lennék.

(Amúgy a kép nincs szerkesztve és nincsrajtam semmi kence, csak a szemem van kihúzva.)

Előre köszi a válaszokat.

2011. jún. 23. 10:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

11:10es vagyok:

Előnytelen, minden arcból ki lehet hozni a legtöbbet. Kerek fejed van, aminek nagyon nem előnyös ez a lelapult haj, pláne sapkával lelapítva. A szemed is túl kerek, nem így kellene kihúzni, kissé ívesebben, szerintem. Tény, hogy relatív a szépség, de nagy átlagban azért egyezik a vélemény.

Kedves előző hozzászóló, itt nem az én külsőmről van szó, én már idősnek tartom magam ahhoz, hogy ide töltsem fel a képemet és idegenek véleményére adjak, de mellesleg leírás alapján a stílusom hasonló a Tiédhez...

2011. jún. 23. 11:19
 12/21 anonim ***** válasza:
Láttam olyan feltett arcot amit a válaszolók fele istenített, a másik fele lehordott a sárga földig...
2011. jún. 23. 11:21
 13/21 A kérdező kommentje:
11:10-es ~ Szerintem inkább ovális a fejem, mint kerek és a szemem is előbb mondanám kicsit lefelé ívelőnek, mint kereknek. A sapka csak azért voltam rajtam, mert mikor a kép készült, iszonyatosan fájt a fülem és a sapkához meg idiótán nézett volna ki, ha elöl megpróbálom felálogatni. Egyébként köszönöm a válaszod, ez is egy vélemény, nemgondoltam egy percig sem, hogy csak jót kapok. (:
2011. jún. 23. 11:41
 14/21 anonim ***** válasza:
csúnya típus
2011. jún. 23. 11:47
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem értem miért mondjátok rá hogy csúnya.Szerintem kifejezetten szép:)
2011. jún. 23. 12:16
 16/21 anonim ***** válasza:
tél vagy nyár, de mivel mondtad hogy nehezen barnulsz, ezért tél. amúgy én se értem miért mondják rád hogy csúnya vagy, mert nem vagy az.
2011. jún. 23. 12:28
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat(:
2011. jún. 23. 12:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Első vagyok. :) Szerintem a kérdező nem arra kíváncsi,hogy ki szerint szép vagy csúnya szóval leszállhattok a témáról. Egyébként szerintem semmi baj sincs vele.. ;)
2011. jún. 23. 12:46
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm(:

Igazából engem nemzavarnak ezek a "csúnya vagy" meg "csúnya típus" kommentek, mert a kép tényleg nem a legjobb képem és csak azért ezt tettem fel, mert ezel normálisan látszik az egész arcom. (:

2011. jún. 23. 12:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem tél. És ki kérdezte, hogy csúnya vagy szép? Miért nem lehet a feltett kérdésre válaszolni???
2011. jún. 24. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!