Ezek alapján milyen típus vagyok? (kép és link)
Ezvagyok éééén :'D
És ezekből a típusokból melyik illik rám a leginkább?
Annyit letudtam szűrni, hogy a nyár biztosan nem, mert világos a bőröm és nehezen barnulok, de a másik háromnak megmintha a vegyítése lennék.
(Amúgy a kép nincs szerkesztve és nincsrajtam semmi kence, csak a szemem van kihúzva.)
Előre köszi a válaszokat.
11:10es vagyok:
Előnytelen, minden arcból ki lehet hozni a legtöbbet. Kerek fejed van, aminek nagyon nem előnyös ez a lelapult haj, pláne sapkával lelapítva. A szemed is túl kerek, nem így kellene kihúzni, kissé ívesebben, szerintem. Tény, hogy relatív a szépség, de nagy átlagban azért egyezik a vélemény.
Kedves előző hozzászóló, itt nem az én külsőmről van szó, én már idősnek tartom magam ahhoz, hogy ide töltsem fel a képemet és idegenek véleményére adjak, de mellesleg leírás alapján a stílusom hasonló a Tiédhez...
Köszönöm(:
Igazából engem nemzavarnak ezek a "csúnya vagy" meg "csúnya típus" kommentek, mert a kép tényleg nem a legjobb képem és csak azért ezt tettem fel, mert ezel normálisan látszik az egész arcom. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!