Ezek alapján milyen típus vagyok? (kép és link)
Ezvagyok éééén :'D
És ezekből a típusokból melyik illik rám a leginkább?
Annyit letudtam szűrni, hogy a nyár biztosan nem, mert világos a bőröm és nehezen barnulok, de a másik háromnak megmintha a vegyítése lennék.
(Amúgy a kép nincs szerkesztve és nincsrajtam semmi kence, csak a szemem van kihúzva.)
Előre köszi a válaszokat.
Köszönöm a választ.
Azóta már többnapi napozás után sikerült egy kicsit barnább színt elérnem, de még ígyis virítok, olyan fehérvagyok :'DD
Többiek?(:
Nagyon szép vagy :)
Egyébként tényleg a tél típusba tartozol :) Ők a tipikus "hófehérke-típusok". Sötét haj, sötét szem, világos bőr :)
11.10. : ízlések és pofonok, van akinek a kérdező szép, van akinek meg te lehetsz csúnya, miért nem fogják fel az emberek hogy az ÍZLÉS RELATÍV???? Komolyan annyira nagy ész nem kell hozzá!
Kedves kérdező, ne hallgass az ostoba mondatokra. Nekem sem ilyen a stílusom mint neked (elég annyi hogy én hosszú festett szőke vagyok, barna bőrrel és abszolút csajos ruhákkal :)) de egyértelmű hogy ahány nő annyi ízlés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!