Ha küldök magamról képet, tudtok tanácsot adni? :]
A debreceni hozzászóló vagyok.
Szerintem is a szemöldöködet máshogy kéne alakítani. Tehát például ahogy középről távolodik kifelé, nagyon hirtelen vékonyodik ki, és ez kelthet fura hatást.
A hajad nem rossz szerintem, de azért mindenképp csinálj vele valamit, hogy jobban álljon.
A szemeidet pedig ne így sminkeld. Mivel fekete a hajad és fekete szemceruzával körbehúzod a szemed, kissé rockeres vagy "sötét" hatást kelt. Ráadásul ez optikailag kicsinyíti is a szemek méretét. Tehát szerintem jobb lenne, ha csak szempillaspirált használnál vagy azt mellé, mert így fura, hogy nincsenek hosszú szempilláid. Az nagyon kiemelné a szemeidet.
Utolsó vagyok!
De alapjában véve nagyon szép vagy, és ha megfogadod a tanácsokat, akkor csak még szebb lehetsz. :)
Köszönöm szépen a válaszokat:)
Fodrász és kozmetikus tervben van!A szememet nem tudom,hogy emelhetném ki úgy hogy nagyobbnak tűnjön.Szempillaspirált használok,de így is elég rövidek a pilláim.Az orrom szerintem is nagy,de az egy olyan dolog,amin nem tudok változtatni,max.plasztikai műtéttel,én meg a természetesség híve vagyok inkább:)
Még azt elfelejtettem megkérdezni,hogy hány évesnek nézek ki?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!