Ha küldök magamról képet, tudtok tanácsot adni? :]
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy világszépe,sőt,én kifejezetten rondának látom magam,annak ellenére,hogy mások nem ezt mondják.Szeretnék változtatni a külsőmön,de nem tudom,hogy mi az ami jól állna.2011. jún. 23. 10:29
31/66 A kérdező kommentje:
Akinek küldtem,legyenek szívesek visszaírni,legalább egy bú-t vagy bá-t vagy valamit!!:))
2011. jún. 23. 12:34
32/66 anonim válasza:
szerintem szép az arcod. a szemöldököd az annyira tényleg nem jó. szerintem az íve nemjó, a vastagságával gond nincs. szerintem valami ilyesmi jobban nézne ki:
a hajad se tetszik, de azért szerintem szép vagy.
34/66 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz képet.:)
24/L
35/66 anonim válasza:
Nekem ide tudsz küldeni, ha gondolod:
kesucsacsa@indamail.hu
Azt nem tudom megígérni, hogy tudok segíteni, de ha van valami ami szerintem nagyon szélsőséges, és változtatni kellene rajta szerintem, azt szívesen megírom. Ja igen, ha nem csaj vagy, akkor viszont ne küldj képet.
Fülöp-szigetek egyébként, tehát ne aggódj ;)
36/66 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz. :)
(Debrecen)
37/66 anonim válasza:
nekem si küldhetsz:)
lilluci1997@freemail.hu
39/66 anonim válasza:
Nekem jöhet kép,segítek neked,divattal is foglalkozom:)
Sz-sz-b és Pest megye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!