Lányok! Az ilyenről mi a véleményetek? (kép)
Figyelt kérdés
Ha egy fiú így néz ki? Mondjuk ha valakinek ilyen hosszú haja van:
Tegyük fel ,hogy izmos és úgymond illik hozzá és nem azért mert rocker vagy ilyesmi.
2011. jún. 22. 22:39
11/27 anonim válasza:
Na, ha valaki nem rocker nem EMO nem divatbu*zi és ennek ellenére van hosszú haja az nagyon bejön. Tehát ha normálisan öltözik nem rockerkinyúlt pulcsiba meg acélbetétes bakancsba esetleg buz*is csőgatyóba rózsaszín inggel. Hanem rendes igényes és tényleg jól is áll neki akkor ő az én zsánerem! :D
17/L
12/27 anonim válasza:
Hát nekem bejön a hosszu haj, de mondjuk én meg olyan rocker-féle vagyok. A legtöbb nem rocker csajnak nem igazán jön be. 15l
13/27 anonim válasza:
Rosszul vagyok ha egy férfinak hosszú haja van!!!
Nekem is a kopasz tetszik amúgy,mint ahogy írta már valaki :)
14/27 anonim válasza:
szerintem a hosszú haj csak rockereknek meg egyéb zenei stílushoz tartozóknak áll jól. ez olyan, mint a bő, sz*ros gyatya.. régen a rappereknek és a break táncosoknak volt olyanjuk, mindenki elfogadta, most meg divat lett, csak szűk szárral, és hányok tőle.. rockereknek ez való, ha tetszik nekik, de ne váljon divattá, átlagossá.
15/27 anonim válasza:
bejön:D ennél csak akkor lenne jobb ha még göndör is lenne:D
18/27 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Sosem vonzottak a hosszúhajú fiúk.
19/27 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be a hosszú hajú fiúk.Szerintem nem férfias:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!