Milyen szinű tincs legyen?
Figyelt kérdés
Akarok pár színes tincset de mivel a szüleim nem engedik a melírozást meg én se nagyon vagyok utána, így úgy gondoltam , hogy megoldom (felcsatolható) hajtinccsel. Nézegettem őket , én eddig türkiszkékre gondoltam.
Szerintetek illene a hajamhoz?
Vagy milyen szín lenne jó?
Ilyen a hajam : [link]
Kérlek csak normálisan válaszolj!
2011. jún. 22. 16:25
1/8 A kérdező kommentje:
bocsi elírtam, türkizkéket akartam írni.
2011. jún. 22. 16:29
2/8 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie.. Ez is te vagy, nem?
3/8 anonim válasza:
szerintem a felcsatolató hajtincs elég gáz meg gyerekes is. de ha neked tetszik akkor kék sztem jó
4/8 A kérdező kommentje:
első: nem az nem én vagyok, én 15 éves vagyok.
második: hát inkább legyen gáz minthogy elszarjam a hajamat, mert így is voltak vele "gondok".
2011. jún. 22. 16:37
5/8 anonim válasza:
Nos szerintem a barna hajszínhez(a középbarnához és sötétbarnához) nem illik a türkizkék,de hát te tudod. Ilyen türkizre gondolsz? : [link] a Katy Perry féle piros-lila tincs nagyon jól állna *.* Olyan menő hatást kelt. xD De tényleg. :) Viszont ha te türkizt akarsz,akkor válaszd azt,hiszen hozzád az illik. (Katy Perrys tincsek: [link]
6/8 anonim válasza:
szerintem tök jól állna, és még a zöld is...:))
7/8 A kérdező kommentje:
Tyűű ez a piros-lilás nagyon jó *-* :D köszi a linket :)
amúgy én ilyenre gondoltam, ami a sárga mellett van [link]
holnap azt hiszem szétnézek pár ilyen fodrászkellékes boltba :)
2011. jún. 22. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!