Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 22 éves vagyok, és hatalmasak...

22 éves vagyok, és hatalmasak a melleim. Nagy mellű lányok! Ugy őszintén, titeket nem zavar a túl nagy mell?

Figyelt kérdés
Engem néha nagyon, nézem a kisebb mellű barátnőimet, akiknek egy top alá még melltartót sem kell felvenni és ugy flangálhatnak.. Szép a nagy mell, meg minden, de néha szívesen megfelezném őket.. Mondjuk egy szép B-re.
2011. jún. 21. 23:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
30%
szúrnám a kérdezőt ;)
2011. jún. 22. 19:41
 22/27 anonim válasza:

Én 85/G kosárba férek be és sokszor kívántam a francba őket.... Jó melltartó kérdése a dolog, hatalmas különbségek vannak tartásban. Én angliából szoktam rendelni, ott nagy a választék és olcsóbb. eBay! Ajánlom a Freya, Fantasie márkákat!

21/L

2011. dec. 5. 09:25
 23/27 anonim ***** válasza:
az én méretem 85C/D és utálom, hogy ilyen nagy. melltartóban jól néz ki, de anélkül már annyira nem ..
2012. jan. 28. 20:53
 24/27 anonim válasza:

80/C jónak számít? Alacsony vagyok hozzá (156cm) és szerintem van rajtam némi felesleg (48kg)

??

Előttem író: gondolkoztál már mell kisebbítő műtéten? A gerinced tényleg haza fogja vágni, hogy akkorák és téged is zavar.

19/L

2012. máj. 6. 12:35
 25/27 anonim válasza:
Elnézést, elfelejtettem egy oldallal tovább menni, a mellkisebbítő műtét a 2011-06-22 18:41-nak szólt!
2012. máj. 6. 12:36
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkoztam már a műtéten, de nem merek bele vágni, de szülés után (1-2 gyerek) gondolom elég komolyan fog kinézni, és ha lóg akkor tutkó hogy felvarratom és ha már felvarratom akkor szabhatnak le belőle! :)

A te arányaid szerintem jók! Nagyjából olyan lehetsz mint a hugom, neki is ezek a méretei, ő is dagadtnak gondolja magát, szerintem nem vagytok azok. Kis sport és akkor formásodik sztem az elég ahhoz hogy jól nézzetek ki, bár igy látatlanba nem mondok inkább ilyesmiket, nem tudhatom pontosan milyen vagy:)

2012. máj. 7. 13:46
 27/27 anonim ***** válasza:
Tök jó a nagy mell, nekem is nagyobbacska, és imádom. :D 74 cm mell alatt, a mellem meg 93 cm, a derekam 60 cm, szóval érdekes egy kontraszt, de még egy picit nagyobbat is elfogadnék. Amúgy is minden nő akinek kisebb, elégedetlen vele.. na jó, nem minden, de 90 %, hidd el nekem :)
2012. okt. 24. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!