22 éves vagyok, és hatalmasak a melleim. Nagy mellű lányok! Ugy őszintén, titeket nem zavar a túl nagy mell?
Én 85/G kosárba férek be és sokszor kívántam a francba őket.... Jó melltartó kérdése a dolog, hatalmas különbségek vannak tartásban. Én angliából szoktam rendelni, ott nagy a választék és olcsóbb. eBay! Ajánlom a Freya, Fantasie márkákat!
21/L
80/C jónak számít? Alacsony vagyok hozzá (156cm) és szerintem van rajtam némi felesleg (48kg)
??
Előttem író: gondolkoztál már mell kisebbítő műtéten? A gerinced tényleg haza fogja vágni, hogy akkorák és téged is zavar.
19/L
Gondolkoztam már a műtéten, de nem merek bele vágni, de szülés után (1-2 gyerek) gondolom elég komolyan fog kinézni, és ha lóg akkor tutkó hogy felvarratom és ha már felvarratom akkor szabhatnak le belőle! :)
A te arányaid szerintem jók! Nagyjából olyan lehetsz mint a hugom, neki is ezek a méretei, ő is dagadtnak gondolja magát, szerintem nem vagytok azok. Kis sport és akkor formásodik sztem az elég ahhoz hogy jól nézzetek ki, bár igy látatlanba nem mondok inkább ilyesmiket, nem tudhatom pontosan milyen vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!