22 éves vagyok, és hatalmasak a melleim. Nagy mellű lányok! Ugy őszintén, titeket nem zavar a túl nagy mell?
Jókat mosolygok azon amikor azt írják,hogy a kicsi mell öregkorra nem fog lógni..Gondolom ezt még a fiatalok írják.
Kedves kérdező.40 éves vagyok.A természet engem is hatalmas mellekkel áldott meg( 95/D) Volt idő amikor tiniként irigykedve néztem a legjobb barátnőm 75/B mellét,és kívántam,hogy bárcsak nekem is kicsi lenne.Volt idő amikor kimondottan örültem a nagy melleknek.Majd újra irigykedtem a kis mellűekre. Majd az élet során szültem gyereket,és éltem az életem.A melleim nem sokat változtak.Bár hordok mindig melltartót,de semmivel sem lett lógósabb mint volt.Ma is 95 C vagy D..ez azért változik,mert ingadozik a súlyom.Ma már nem zavar a nagy mell,mert észre vettem,hogy Angliában a természet bőven osztogatott nőknek melleket,és már messze nem vagyok feltűnő.
A legjobb barátnőm akivel mai napig tartom a kapcsolatot,sokat panaszkodik a mellére.Ugyanis hiába kicsi a melle,a gyerekszülés után olyan lapos lett,eltűnt..Még most is 75/B csak olyan két pici lapos,logó mellei vannak..
Szóval attól hogy valakinek kicsi vagy nagy még állhatnak feszesen vagy lóghatnak..
Egyértelmű, hogy a kicsi formás mell minden tekintetben a legelőnyösebb.
Nekem 88-90 cm a mellbőségem és 75 alatta, én sokszor nagynak tartom. Szeretnék kicsit kisebbet, mert engem zavar. Nem lóg, csak sokszor csöcsösnek érzem magam. Lehet azért, mert 170 centihez csak 53 kg vagyok. Ja, és mindig hordok melltartót, sportmelltartót.
Nekem D kosaras, és a mellbőségem 103.
Nincs vele bajom, nem lóg, és a pasik imádják :)))
ne panaszkodjatok lányok...én meg se szólalok a 75/A-s mellemmel...én is alig találok melltartót, mert alig lehet kapni ilyen kis méretben....igaz lényegében hordanom se kéne, de anélkül se mellem...se dekoltázsom...ezvan...Isten ezzel áldott meg...pedig csucsszuperül kibékülnék egy B-s kosárral...:/:/:/
22L
Nekem 80C volt eddig, most már 80D, és elég nagynak érzem, pedig nem vagyok vékony mellette (igazi homokóra alkat: vékony derék, széles csípő, óriási cicik), de még így is nagyon feltűnő, olyan faltól falig érősek. De sajnos a súlyingadozás miatt nem túl feszesek, viszont nem tud érdekelni, a barátom megőrül érte, én már megszerettem, melltartóban meg gyönyörűek.
Azért van, hogy kisebbet szeretnék. Imádom a zsabós ingeket, de úgy nézek ki bennük, mint egy muffin.
én is szeretnék kisebbet. nekem 70E és nagyon fáj a hátam, mivel nagyon vékony vagyok és hatalmasak a melleim nem találok semmilyen ruhát sem ami jol állna rajtam,pl egy póló jó derékba, kicsi mellre, ami jó mellre nagy derékra.... és a melltartó vásárlás sem egyszerű 10000ft nál kezdődnek és boltban nem is lehet kapni, külön meg kell rendelni (nógrád) :(
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!