Egy 16 éves kövér lány vagyok. Hagyjak fel azzal, hogy valaha is lesz barátom?
Figyelt kérdés
Természetesen le szeretnék fogyni, és próbálkozom is ezzel, eddig nem sok sikerrel. Azt mondják, hogy ez a változó kor miatt van így, de ne hagyjak fel a sporttal. A kérdésem konkrétan az lenne, hogy ha nem sikerül sehogy sem lefogynom(mert esetleg ilyen génekkel vagyok megáldva) akkor lehetséges, hogy 40 éves lógócsöcsű nő korom előtt megtalálom az igazit? Egyébként azt mondják, hogy az arcom kompenzálja a dagiságot, merthogy az nem mindennapi.(és ezt nem csak anyu, meg nagyi mondja :D De nem hiszek nekik, mert engem zavar, hogy nem vagyok csinos)2011. jún. 21. 20:55
11/12 anonim válasza:
"van sok fiú, akinek a külső kevésbé számít, és a belső az, amivel meg tudod fogni."
Hát te hülye vagy! Ha a külső nem kelti fel a figyelmet, akkor hozzá sem szólnak az adott lányhoz!!! Akkor mégis hogyan foghatná meg a belső, ha meg sem szólítják???
A csajszi meg szép arcú, így valószínűleg az elmúlt két év során már történt vele egy s más.
12/12 anonim válasza:
Tudod a legtöbbet a kisugárzás számít.. Ha látják rajtad hogy van önbizalmad és nem szégyelled magad akkor nagy sikert arathatsz :))
Én sem vagyok egy vékony lány de alig bírom magamról levakarni a fiúkat még úgy is, hogy barátom van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!