Miért nem való a körömlakk iskolába?
Figyelt kérdés
Anyukám mindig mondja hogy nem való a fekete,lila,pink stb. körömlakk az iskolába.Így csak majdnem átlátszót vagy olyant használhatok ami nem annyira feltűnő.Azzal indokolja h "mert nemvaló az iskolába".Akkor kérdem én hogy mégis mi nem való? mert okot azt soha nem mondanak.2011. jún. 20. 11:31
1/15 anonim válasza:
A pinket idehaza rózsaszínnek hívják, és a rózsaszín ribancos.
2/15 anonim válasza:
szerintemattól függ hogy milyen suliba jársz. általánosba nekünk nem engedték de gimiben már igen
3/15 anonim válasza:
általánosban nem nézik jó szemmel a tanárok. nem tudom, hogy hány éves vagy, de szerintem anyukád arra utal, hogy mivel még iskolába jársz, ' kicsi ' vagy.
4/15 A kérdező kommentje:
Tök mindegy hogy rózsaszín vagy pink.Ugyan az.De olyant nem is használnák.14éves vagyok.
2011. jún. 20. 11:36
5/15 :) :) :) válasza:
Mi a farc r.bancos a rózsaszinen???(amugy nem igazán festem a körmöm)
7/15 anonim válasza:
tanulj már meg írni, aztán legyenek szép pinkek a körmeid.
8/15 candypop válasza:
Nyugi nekem semmilyet se enged :)
9/15 hot_kiss válasza:
Amíg valaki általánosba jár, addig általában ezzel szotak érvelni.. mást nemtud kitalálni, hogy miért ne kend. Plusz.. az iskolában is csak aztgondolják magukban a tanárok, hogy milyen anyja meg apja van a gyereknek, hogy hagyjákneki. Bár ez család és nevelésfüggő.
Nekem az általánosban a föcitanárom aztmondta, hogy ha az Ő anyja megláttavolna, hoyg ilyen színekre festi a körmét, akkor téglával szedte volna le a festéket.. maradi egy p...a volt.
10/15 anonim válasza:
katolikus gimibe járok és ott a műkörmöt engedik de a sima körömlakkot nem-.-
de lehet, hogy a sima gimikbe engedik.(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!