Szerintetek kérjek érte pénzt?
13 éves vagyok és manikűrös szeretnék lenni, elég szép körmöket csinálok már többen is mondták.
Már sok barátnőmnek és rokonomnak is megcsináltam a körmét.
Ballagási ajándékként megcsináltam az unokatesóm körmét,ami tényleg jól sikerült.Azt mondta többször is csináljam meg.
Szívesen megcsinálom neki de a saját felszerelésemből,és ugye az is fogy.
Azon gondolkodom hogy kérjek-e tőle pénzt(max:500ft)
neki sok zsebpénze van nekem nincs.
Szerintem igazságtalan hogy ingyen csinálom neki a szép körmöket, közben pedig az én felszerelésem fogy.
Szerintetek bunkóság a saját unokatesómtól pénzt kérni?
(én egyszer vettem tőle 100ft-ért 1 smink készletet.)
köszönöm a válaszokat(de attól még írhattok)
nem csak lakkozok hanem szinte mindent használok a díszítéshez(követ,matricát,zselét,műkörmöt,csillámot...stb.)
de ezen kívül rendbe is rakom a körmöt (polírozás,reszelés,vágás..stb.:D
Akkor nem pofátlanság elkérni egy 200FT-t ha ennyi mindent csinálsz:)
Hol tanultad 13 évesen:O?
A netről tanultam.Sokat olvastam sok videót néztem.
Nekem nincsenek olyan profi felszereléseim de azért megoldom.
Ha sikerül majd teszek fel egy pár képet a munkáimról és akkor megnézhetitek.:D
wáó.:) ez nagyon jó.:) amúgy énis kíváncsi vagyok, és ha már ilyeneket csinálsz akkor nyugodtan kérj el pénzt.:) 500 ft-ba nem hal bele szerintem 1-1,5 havonta.:) vagy amilyen gyakranta jár.:)
amúgy porcelánnal is dolgozol?:)
porcelánnal és hosszabítással még nem foglalkozok mert nm tudtam beszerezni hozzá az anyagokat de szívesen csinálnám.
Tudnánok segíteni hogy hol tudom ezeket beszerezni?
ha nem baj.:$$$
tudnál nekem olyan videó linkeket írni, amelyekből tanultad?:) fontos lenne.;);)
amúgy igen a crystal nails a legjobb, igaz drága kicsit de a legjobb minőség. ha lehet olyant vegyél.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!