Csak szerintem undoritó ez a nő?
Tök bírom ezeket az ízléstelen fotókat, eszméletlen, mennyit lehet tanulni belőle, hogy ne nézzünk ki.
Ez is elég idiótán fest a felfújt cicijeivel, meg a buta, kifejezéstelen, de "szexinek" szánt arckifejezésével meg kicsavart beállásával. De a ribirucikat ilyeneken reklámozzák.
hàt làny létemre nem vagyok meleg. (gondolom nem is nekem szàntad) de ez a làny úgy ahogy van undorító.
Nem maga a börével (amit igazàból nem is làtunk) van a baj. de ez az egész olyan mü...rànézek és fúj.. de ezt a pasik nagyrésze úgy sem làtja, mert ök csak a mellett figyelik és azt h milyen jó csajt csinàltak belöle... holott úgy festették ki mint egy útszéli qrvàt, vagy egy bohócot. a hajàval nincs bajom nagyon, de neki nem àll jól.
Nem értem miért ilyen lànyt tesznek be modellnek, mikor az ég vilàgon semmi szépség nincs benne
Hát csajok ti szerintem a legtöbben szeretnétek iylen undorítóan kinézni...
Fejre tényleg nem a legerősebb ezen a képen, de takarjátok le és utána mondjátok hogy undorító.Ennél jobb alakot nem igen lehet összehozni.
Mellesleg ez a fej egy jobb frizurával simán erős átlag vagy még jobb.
Szóval irigység van itt a háttérben nem kicsi.
màr ne is haragudj, de Te honnan veszed, hogy hogy nézek ki XD? az én külsöm semmi pénzért nem cserélném le erre...
egyébként az alakja nem rossz, de ezen a képen akkor is igénytelen, közönséges r.ibanc :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!