Hogy hordjam a hajam? (hát középig ér kb, kicsit hullámos és elég dús)
Figyelt kérdés
Nagyon melegem van nyáron benne, ha kiengedem, meg nem is szeretem annyira úgy hordani, de olyan unalmas már simán csak hátrafogatni egy hajgumival:/ A csat meg nem nagyon tartja meg, mert lehúzza a súlya stb.. hogy lehetne még hordani, ami divatos és jól néz ki?2011. jún. 17. 12:34
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
az én hajam is pont olyan mint ahogy leírtad a tiéd,a melegben én sem bírom mert nagyon melegít és izzad tőle fejem
én így hordom kb mostanában: [link]
persze 1x-en csinálom meg megfogom feltekerem és szorosan átkötöm 1 hajgumival,elől mivel kerek a fejem és telt az arcom,h oválisabbnak tünjön így rendezem el: [link]
sok lányt,nőt látok,h így hordák a hajukat,szerintem tök jó,mert jól mutat,hétköznapi,egyszerű megcsinálni és nincs meleg tőle és színte bármilyen öltözékkel megy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!