Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A túlsúlyos lányok mért nem...

A túlsúlyos lányok mért nem tesznek a kilók ellen, ha annyira zavarja őket?

Figyelt kérdés

Nem egy lányt ismerek,akik folyton panaszkodnak,hogy olyan rossz,hogy kövérek és ,hogy milyen jó nekem,hogy én nem vagyok az.Ilyenkor mindíg felmegy bennem a pumpa,mert én rendszeresen mozgok.Futok a kutyáimmal,napi 200felülés,fenékformáló gyakorlatok,stb.

Ezt kb. ugy mondják,mintha én feszes fenékkel születtem volna.

Bezzeg amikor elmondom,hogy elküldöm neten a gyakorlatokat amiket csinálok vagy jöjjenek velem futni esténként,akkor már rögtön az jön,hogy Ők ugysem fogynának le stb.

Ezt nem azokra értem akik esetleg munka mellett nem érnek rá,vagy tényleg olyan géneket örökölt,hogy nagyon nehezen tud fogyni.Csak azoknak szól a kérdés akik pusztán akaraterő hiányában túlsúlyosak és utálnak mindenki mást aki jobban néz ki.

Még megjegyezném,akad akinek jól áll egy kis felesleg és persze az a legfontosabb,hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

2011. jún. 16. 17:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én nem vernyákolok azért, mert nagy a fenekem vagy husisak a lábaim, hanem teszek ellene, rendszeresen mozgok, az már más kérdés, hogy gasztroperverz vagyok, és imádok enni. Tudom, hogyha a) többet mozognék, b) kevesebbet ennék, akkor fogynék és szebb lenne az alakom. De amikor utoljára "fogyókúrába" kezdtem, 1 hónap alatt 15 kilót adtam le, és szépen bulimiás lettem. Tudom, hogy szélsőséges eset vagyok:/ De megvagyok így. Mozgás, és finom falatok. Én így érzem jól magam.
2011. jún. 16. 22:03
 22/24 A kérdező kommentje:

Hát erre megoldás maximum,hogy olyan finom falatokat eszel,amik nem hizlalnak.Bár ez izlés kérdése én pl leginkább a zöldségeket,salátákat szeretem.De ez változó,mert a nagyim zsíros oldalasa is ellenálhatatlan:))

Ha a barátnőkkel pizzát rendelünk előre tudom,hogy kevés lesz ami egy főre jut(pedig meg tudnék enni egyedül...rengeteget:D )ugyhogy előtte sok folyadékot iszok és eszek más kaját,hogy mire jön a pizza jól lakjak a saját részemmel is.:)) Ezzel arra akarok célozni,hogyha nagyon kívánsz valami olyan ételt ami hizlal,előtte egyél olyanból ami laktató,de közbe nem árt a vonalaidnak sem.

Bár tudom,hogy ez sem könnyű,azért sok sikert:)

2011. jún. 16. 22:33
 23/24 anonim ***** válasza:
jéééé...bocsi az offért, de multkor én is rákerestem vmi popsigyakorlatra azt ezt találtam én is a legjobbnak:) azt azota én is igyekszem minden nap csinálni:):):)
2011. jún. 17. 09:16
 24/24 A kérdező kommentje:
Szerintem is hasznos,sok sikert neked is!:))
2011. jún. 17. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!