A túlsúlyos lányok mért nem tesznek a kilók ellen, ha annyira zavarja őket?
Nem egy lányt ismerek,akik folyton panaszkodnak,hogy olyan rossz,hogy kövérek és ,hogy milyen jó nekem,hogy én nem vagyok az.Ilyenkor mindíg felmegy bennem a pumpa,mert én rendszeresen mozgok.Futok a kutyáimmal,napi 200felülés,fenékformáló gyakorlatok,stb.
Ezt kb. ugy mondják,mintha én feszes fenékkel születtem volna.
Bezzeg amikor elmondom,hogy elküldöm neten a gyakorlatokat amiket csinálok vagy jöjjenek velem futni esténként,akkor már rögtön az jön,hogy Ők ugysem fogynának le stb.
Ezt nem azokra értem akik esetleg munka mellett nem érnek rá,vagy tényleg olyan géneket örökölt,hogy nagyon nehezen tud fogyni.Csak azoknak szól a kérdés akik pusztán akaraterő hiányában túlsúlyosak és utálnak mindenki mást aki jobban néz ki.
Még megjegyezném,akad akinek jól áll egy kis felesleg és persze az a legfontosabb,hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.
Hát akkor most egy túlsúlyos lány válasza következik. :D
Egyszerű a válasz: azért, mert LUSTÁK. Vagy egyszerűen csak nincs bennük kitartás. Én is ilyen voltam. Elkezdtem számtalanszor edzeni, meg helyesen táplálkozni, de egy idő után mindig feladtam, amikor nem látszódott eredmény. Genetikailag kiskorom óta én vagyok a "duci lány" mindenhol, és ez zavar. Addig-addig dagadtam, híztam, míg végül ez év januárjában már 96!!!! kg-t nyomott a mérleg. Na mondom itt csinálni kell valamit, nem akarok egy mázsát nyomni. Elkezdtem kevesebbet, helyesen enni, meg sportolni, és lám-lám most 85 kg vagyok. Bár még így is rohadt sok az a 85 kg, azért közelebb vagyok már a célomhoz. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Nem kell ezért haragudni a dagi csajokra, mert nincs kitartásuk, ők isszák meg a levét, ha nem tesznek ellene semmit. Ez éppen olyan, mint a drogfüggőség, alkoholizmus, dohányzás, vagy bármelyik káros szenvedély. Csak megfelelő motiváció és akaraterő kérdése. :)
Kérdező ezt mi mind csináljuk asszonytornán, csak az durvább ennél, mindent átmozgat. Még csak 2 hónapja csinálom, úgyhogy az eredmény egyelőre -2kg, bár én nem vagyok túlsúlyos. Legalább tudom hogy ezt a pár gyakorlatot honnan szedte az edző:)
25N
Én sem értem a nyavalygást, mindenkinek adott a lehetőség a tornára. Mert oké, fogyózni nem mindenki bír de a torna az adott!
Január óta fogytam le 20 kilót, ilyesmi tornával mint amit linkeltél.
Barátnőm 108 kilóról lett egy év alatt 63. Nem lehetetlen, csak nem nyafizni kell hanem minden este tornázni egy 30 percet, órácskát, amennyi belefér, mert mindenkinek van napi fél órája otthon legalább.
Sok ismerősöm van aki azt mondja hogy ja hát ő nem ér rá tornázni, és milyen könnyű nekem hogy én ennyire ráérek.....na nekem ettől megy fel a pumpa. Aki azt mondja nincs napi 30 perce erre, az szemtelenül hazudik. Nekem államvizsga mellett is, baba mellett is volt minimum ennyi időm mindennap, munka mellett is, szóval az időhiány nem kifogás.
Akik leadtak akár 2 kilót is,azok büszkék lehetnek magukra,ha más nem azért,mert nem törődtek bele.
Persze nem mindenki utálkozik,de pl. az unokatestvérem elég kövér és ha együtt megyünk valahová kb. minden csinos csajt leszól,hogy milyen nagyképű a vézna testével,stb.
Meg folyamatosan mondja,hogy miért edzek annyit,ez már beteges stb.Nem akarom megbántani,de elég hülye hozzáállás és más ismerősöknél is tapasztaltam.Persze ettől nem mindenki ilyen,tudom:)
Azért is tettem fel a kérdést,mert nem értem ezt a felfogást.Engem az sem zavar ha valaki husi és életvidám,mosolygós,elégedett.
De ha valaki kövér és közbe utál mindenkit a saját hibájáért az...érthetetlen.
Remélem ezek a vidik azért másnak is hasznosak lesznek.
Köszönöm a válaszokat!:)
Mert lusták. Ennyi. Barátnőm is folyton csak nyavalyogni tud, hogy ő nem is szeret vásrolni, főleg velünk, mert mi bármit felveszünk az jól áll, neki meg nem.
Hát akkor időnként jön a fogyókúra. Két hétig megy. Meg van hogy csak panaszkodik szimplán, akkor mondom neki, hogy akkor valami jó diéta kéne. De hát már édességet se eszik meg egész nap csak egy kis zöldséget evett... O_o""" Na jó, ezzel lead 5 kilót, felszed 10et, mert a módszer pocsék.
Mozgás (rajtam felbuzdulva) tervben, tervben, mostmár társat is kerítettünk neki. Hát nem hiszem, hogy sokáig tartja. :/ Aztán jön a nincs pénz meg idő szöveg. Na az nagyon fel tudja .... az agyam. Naponta nem tudom hány órát ül a gép előtt, játék, film, ez az amaz. De nincs ideje.
És általában pont az ilyen lusta fajta az aki utálkozik meg haragszik az emberre, ha csinosabb (barátnőm nem, ő csak kicsit irigy néha :S). Hát most nem én tehetek róla, hogy jók a génjeim, meg keveset eszek és mozgok is, ő meg nem?! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!