Intim szőrtelenítés terén mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Kozmetikushoz mennék, mennyibe kerül, hogyan zajlik a folyamata? Minden kozmetikus vállal intim területre is? Ha szakember akkor, kevésbé fájdalmasan végzi? Elsőre jobb ha egy profit látok, hogyan csinálja, minthogy neki álljak én magam. Véleményeket és kort is írjatok légyszi!2011. jún. 14. 20:10
1/3 anonim válasza:
Én pont ma voltam gyantáztatni. Nem kellemes érzés, de megéri. Nem kell bajlódni h minden 2. nap borotválni kell. Én vidéken lakom tehát nem drágán csinálja a kozmetikus 400 ft. De persze ha profival csináltatod megkéri az árát mivel rak rá neked mindenféle gyantázás utáni krémet. De ezt ki kell tapasztalni h ink drágábban csináltatod vagy jó az olcsóbb kozmetikus is. De nem mindegyik vállal teljes fazont, meg kell kérdezni telefonon. Nem nagyon ajánlom h magadnak csináld, mert meg is sértheted magad, mivel van olyan terület ahol vékony a bőr, és fel is szakadhat. Igen kellemetlen a folyamat, h valakinek széttárod a lábad de a szépségért szenvedni kell. :) Sok szerencsét!
2/3 anonim válasza:
Én Pesten járok intim gyantázásra,2000forintért csinálja nekem,ebbe bele tartozik a popsi rész is. Nagyon szeretek ide járni,kellemes a környezet és a kozmetikus is nagyon aranyos:) És nagyon korrektek az árai,és még jól is dolgozik!Habár a gyantázás intim részen..elég fájdalmas,de megéri :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)) Akkor majd összeszorítom a fogam és uccu neki, egyébként ezért megyek kozmetikushoz, inkább fizetek érte, hogy lássam miképp kell.
2011. jún. 14. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!