Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, mia véleményetek a...

Lányok, mia véleményetek a DM-ről? Minden érdekel! (? )

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 17:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szeretem, főleg sminket, meg tisztálkodós dolgokat szoktam venni. :) A zsúfoltság itt nálunk is megvan, sőt, a biztonsági őr is. Mondjuk mi azzal szoktunk próbálkozni, hogy odaállunk a női részlegre és ha bámul, visszanézünk, néha bejön és arrébb megy. :D

Amúgy tényleg olcsó meg jó, csak ezt a biztonsági őr dolgot kéne megoldani, ha egyszer van olyan "csipogós kapu", meg kamera, nem kéne ennyire ráállni az emberre, mert sosem tudok nyugton elidőzni, mindig sietek, hogy ne engem nézzen már. :) 19L

2011. jún. 14. 21:44
 12/13 anonim ***** válasza:

A biztonsági őrök valóban idegesítőek. :S

Nálunk ha odaállsz a polc elé rögtön odajön, hogy segíthet-e valamiben.

2011. jún. 15. 19:51
 13/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a sok választ,hát nem hiszem hogy tudna segíteni a egy férfi őr a női dolgok között:-)))de tényleg idegesítőek tudnak lenni,miért kell ennyire ragadni,nem értem,na mindegy köszönöm még egyszer, akkor ideje lesz bemennem.

nem vettem még ott semmit,egyik kedves válaszoló félre értett,csak hallottam jó dolgokat és beszeretnék menni venni természetes dolgokat.

2011. jún. 17. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!