Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, mia véleményetek a...

Lányok, mia véleményetek a DM-ről? Minden érdekel! (? )

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 17:05
1 2
 1/13 Darcy01 ***** válasza:
Én szeretem, sok dolgot veszek onnan, de azért nem mindent. Van pontgyűjtő kártyám, így jó kis akciókat ki lehet fogni.
2011. jún. 14. 17:10
 2/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ,nekem is van de nem tudom hol,talán egyszer ha voltam bent.de azt hiszem többet fogok odajárni persze ha beválik az Alverde termékek,vagyis ami természetes.
2011. jún. 14. 17:20
 3/13 anonim ***** válasza:
Én is szeretem, sok cuccot veszek ott. Nem drága, és a saját márkás termékek (Balea) is jók.
2011. jún. 14. 17:24
 4/13 Darcy01 ***** válasza:
Én is szeretem a saját márkás termékeiket. Az egészségügyi betétet, tisztasági betétet, kézkrémet rendszeresen a DM-ben veszem meg. A Balea tusfürdők és folyékony szappanok is jók. Van egy Alverde arckrémem is, az is jó.
2011. jún. 14. 17:26
 5/13 anonim ***** válasza:
én is szeretem, és 1 csomó időt el tudok ott nézelődni :D meg néha nehéz kiválasztani h melyik márkájú/fajtájú cuccot vegyem. de am tök jó sztem :D 15/L
2011. jún. 14. 17:29
 6/13 anonim ***** válasza:

Én szeretem a DM üzleteket, sokat nézelődök ott, van pontgyűjtő kártyám is. :) Annyiban jó, hogy sok a természetes alapanyagú termék és az olyan, amit nem állatokon tesztelnek. :)

16/L

2011. jún. 14. 17:45
 7/13 anonim ***** válasza:

Én is szeretem. szerintem jók a saját márkák is és elég sok nevesebb termék is van. mondjuk én az olcsóbb árkategóriát választom. és írtad hogy vettél egy alverde terméket. a barátnőmnek korrektora volt és imádta.

15/L

2011. jún. 14. 18:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Imádom. :) Mindent lehet kapni ami a szépítkezéshez szükséges. Nagy a választék, és nem olyan drága. Azt szeretem a sminkjeikben hogy több márkából választhatok. :)
2011. jún. 14. 18:53
 9/13 anonim ***** válasza:

Na akkor én leszek az első, aki nem szereti.

Vannak jó termékeik, de annyira azért nem vagyok elájulva, némelyik meg egyenesen pocsék volt és tönkretette a bőröm. Nem ügy, megesik, ettől még jó is lehetne.

De hogy a biztonságiőr azonnal a nyakadban liheg, ha 2 percet vacillálsz egy polc előtt, meg agyon van kamerázva... idegesítő. Nem nézek ki gyanúsan, nem settenkedek, már van valami a kosaramban, akkor is. És már is mondta már nekem, hogy ezt nem szereti ott.

Na meg zsúfolt. Van, ahol két polc között nem tudsz úgy elmenni a kosárral, hogy le ne verj valamit (és nem egy elefántméret vagyok, szóval a ducibbak nem is tudom, mit csinálnak. :D)

Bár igazából ezek a drogérialáncok sztem eléggé egy sémára épülnek. De ha van lehetőségem, sokkal inkább a müllerbe megyek, saját termékek szintén jók, és nem lesnek gyanakodva, és addig nézegeted a sokkal drágább dolgokat is, amíg akarod. :D

2011. jún. 14. 19:39
 10/13 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem a DM-et. Sokkal jobban, mint pl. a Rossmann-t. :) Balea-s termékből van testápolóm, tusfürdőm, a barackos hajbalzsamát imádom :D, hajfényem. Az árak is jók szerintem. :)

A biztonsági őrök engem is rettenetesen zavarnak. :S Bár ami a közelben van DM, mi oda szoktunk járni, ott nem követnek a biztonsági őrök, de volt már, hogy egy másik városban voltunk DM-ben és egy nő biztonsági őr volt, de mindenhova jött utánunk. :D Anyukám már szólni akart neki, hogy nem kell követni, nem lopni jöttünk. :D De ahogy fórumokon olvasgattam, szinte mindenhol ilyenek. :D

Ahova mi járunk ott nincsenek amúgy "összezsúfolva" a polcok/sorok. El lehet férni simán. :) Ez szerintem boltfüggő. :)

2011. jún. 14. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!