Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szegeden csinálnak valahol...

Szegeden csinálnak valahol ilyen uv-s tetkót?

Figyelt kérdés

[link]

Csinlnak ilyet valahol? és milyen árban van?gondolom jóval drágább mint a hagyományos...

Valakinek van ilyenje?

2011. jún. 13. 23:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Oh ilyen nekem is kell!

Utána nézek,mert engem is érdekelne:D

2011. jún. 15. 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Első vagyok hát utána néztem és nem valami biztonságos:S

Bőrkiütés,besárgulhat a helye etc,de van sok olyan tetováló művész,aki meg se csinálná neked,persze akadnak kivételek!

Elgondolkodtam,mert nekem is tetszik,csak sokan írták,hogy nem a legbiztonságosabb és nem is valami egészséges...de hát ha te szeretnél nem tartalak vissza,csak írtam néhány fontos dolgot:)

2011. jún. 15. 14:04
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát igazából még nem terveztem el nagyon, inkább "hagyományost" szeretnék, ez csak annyival jobb hogy nem látszik. Meg hát még a korom miatt nemnagyon lehet.:/ Bár jobb is, ha megvárom míg benő a fejem lágya, nehogy valami olyat csináltassak ami aztán pár év múlva nem tetszene...szépen érlelődnek még pár évig a terveim(:

2011. jún. 15. 14:18
 4/4 anonim ***** válasza:

"Bár jobb is, ha megvárom míg benő a fejem lágya, nehogy valami olyat csináltassak ami aztán pár év múlva nem tetszene...szépen érlelődnek még pár évig a terveim(:"

Végre valaki, aki hosszú távon gondolkodik;-)

Én is szerettem volna már 14-15 évesen tetoválást, de nem bánom, hogy vártam vele tovább, 21 évesen csináltattam az elsőt, de ezt legalább nem bánom meg:-)

Ezt az UV tetoválást amúgy itt láttam először, nem tudok róla sokat... Nekem nagyon tetszik, de nem értek hozzá.

2011. jún. 15. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!