Szerintetek szép vagyok? (link)
Átlagos? Szerintem attól icipicit messze van. Arcra nem vagy csúnya, egész sokat ki lehetne hozni belőled, de ami rámvirított a képen, az egy borzalmas frizura, az alakodra nem is mondanék semmit, azt nem látni a ruháktól.
Ja, igen, legyek kedvesebb. Jó... de most komolyan. Ha valaki kiteszi magát "Szerintetek szép vagyok?" "Irigyek rám, azért rondáznak le" mondatokkal, minden önkritika nélkül, akkor lehet számítani negatív véleményekre. Egyébként legyél igényesebb, próbáld meg a lehető legtöbbet kihozni magadból, és rendben leszel.
De minek teszel ki egy olyan képet, amin 13 éves vagy?! Még ha szuper jó kép lenne... O_o És 2 év alatt marha sokat változhattál. (bár gyanítom én is, hogy nem a saját képed toltad fel ide)
Igazából erről meg sokat nem lehet mondani, mert azt is csak homályosan sejtem, hogy két szemed, egy orrod és egy szád van. A stílus rossz, de egy 13 éves kislánynál oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!