167 cm vagyok,90-70-100 a méreteim. Nagyon vészes?
Figyelt kérdés
*a mellem kicsi, a hàtam nagy.2011. jún. 13. 14:16
1/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem, nekem ilyen:
Mell: 111cm
derék: 79cm
csípő: 83cm
19/f :P
2/13 A kérdező kommentje:
köszi xD egyébként a 100 a fenék nem a csípö
2011. jún. 13. 14:26
3/13 anonim válasza:
90
70
90 a tökéletes..nem tudom min parázol
4/13 anonim válasza:
Hát kicsit gyúrj fenékre, akkor jó lesz. Így gondolom szélesebb a csípőd, emiatt picit aránytalannak tánhetsz, vagyis inkább farnehéznek. :D
De biztos nem vészes, akkor különbség azért nincs.
5/13 anonim válasza:
A fenék és a csípőbőség gyakorlatilag ugyanaz... A csípőt a feneked "közepén" kell mérni, vagy ahol "legnagyobb"... A varrónők ott mérik le a csípőt.
6/13 anonim válasza:
Linkelj képet, anélkül nem tudom megállapítani.
7/13 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
azért tettem fel megint ilyen kérdést, mert szerintem t'ul kedvesek voltak ott velem.. nem hiszem el, hogy nem làTjàk milyen hànyadék a testem.. màr tornàzok egyébként
2011. jún. 13. 15:15
8/13 anonim válasza:
A 0,7-es derék-csípő arány a legvonzóbb, és a legegészségesebb is.
A tied mennyi is? Számolj csak utána:-D
9/13 anonim válasza:
Nem vészes, de ebből lehet fogyni. Nincs baj a melleddel, hozzá kell alakítani az alsó részt. Futás, capoeira. Olyan sportot keress, ami mindenhol megmozgat. Simán futás az nem elég.
10/13 anonim válasza:
Sztem egyáltalán nem gáz a helyzet, csak kellene egy másik fürdőruci, mert ez baromi előnytelen. A fölső még elmegy, bár ha kicsit szivacsos lenne az optikai tuning lenne az összképhez. Az alsó az ami nagyon gáz, benne van félig a fenekedben, ami nem az meg ott buggyosodik, keress egy pont passzentost, ami kifeszül és rögtön jobb lesz az egész, mert ettől még nagyobbnak tűnik a feneked, pedig nem is nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!