Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rövid körmöd van, vagy hosszú?

Rövid körmöd van, vagy hosszú?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok^^

Köszi a választ!

2011. jún. 12. 22:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

12:53:

én írtam a másfél centis körmöket...lehet vele gépelni, és nekem sincs bejárónőm, mégis ragyog a lakás. sőt, mosogatógépem sincs, és senki nem csinálja meg helyettem a házimunkát. Aki azt mondja, h nagy körmökkel nem lehet csinálni semmit, az kicsivel se csinálja meg. ezt személyesen tapasztaltam...

21/l

2011. jún. 13. 13:15
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

8:39-es vagyok...

13:15 Ez nem feltétlenül igaz, hogy aki hosszú körömmel nem csinálja meg, az röviddel sem fogja. Nekem kifejezetten zavaró a hosszú köröm, én ezért is vágom le. Ha Téged nem zavar, akkor Te ilyen vagy. :)

2011. jún. 13. 15:14
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és hosszú körömmel nekem sem ment a gépelés...
2011. jún. 13. 15:15
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Persze, van aki ne tudja megszokni, de nagyon fel tud idegesíteni, mikor lenéznek a hosszú körmöm miatt, holott nem ismer, nem tudja, milyen vagyok, csak böföhi a bunkóságokat...és mivel műkörmös vagyok, elég sok olyan nővel találkozom, akik azért csináltatnak "nagy" körmöt, hogy tudják mire fogni, h nem csinálnak semmit. És ezt még nyíltan hirdetik is. Ezeknek persze ott a mosogatógép, meg a hipi-szupi egyéb berendezések, és vinnyognak, h jajj, de utálok gázimunkát végezni...nekem hosszabb körmöm van, és érdekes módon,minden nap tudok vele főzni, mosogatni, intézni a mosást, rendet rakni, stb, mert helyettem nem csinálja meg senki.
2011. jún. 13. 15:27
 25/26 anonim ***** válasza:
Hosszú, műköröm. :)
2011. jún. 13. 16:50
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
hosszú, igazi, és utálom, ha rövid a körmöm, mert sajnos nagyon kicsi...
2011. jún. 13. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!