Rövid körmöd van, vagy hosszú?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok^^
Köszi a választ!
2011. jún. 12. 22:08
11/26 anonim válasza:
Hosszú, saját.
Érdekes módon neked sosem megy alá kösz :D Nem zavar semmiben, nélküle meg már nem is tundék létezni. Szerencsére erős, egészséges fehér végű körmeim vannak.
15/26 anonim válasza:
Rövid és saját... Régebben mindig növesztettem, mert volt/van annyira erős, hogy szépen mutasson hosszún is, de egy idő után az agyamra ment nekem is, zavart mindenben, így már jó ideje mindig levágom rövidre... Sőt! Most már jobban is tetszik röviden!
16/26 anonim válasza:
Hosszú, másfél centi konkrétan. És mindent megcsinálok vele a háztartásban.( Rögtön másnap, h megcsináltam, két nyanya beszólt a vonaton, h "na, ez se csinál otthon semmit ekkora karmokkal" kicsit esett le az álluk, mikor kiosztottam őket.
17/26 anonim válasza:
viszonylag rövid, de nem a tövéig levágott. de szeretnék gyönyörű, hosszú körmöket.*-* mint az igazi galoknak(: de az irodalomtanáromnak nagyon szép,természetesen hosszú körme van.
18/26 A kérdező kommentje:
Nekem is rövid:) Találtam egy csomó videót a youtube-on, hogy kell szuper jól kidíszíteni még a rövid körmöket is*.*
Amúgy utolsó válaszoló, én is gal rajongó vagyok^^ Főleg a himegyarukért élek-halok, olyanok mint a babák.
2011. jún. 13. 11:38
19/26 anonim válasza:
Rövid, mert szintén gitározok, de szerintem így is szépek:)
13L
20/26 anonim válasza:
Rövid. Sajnos nincs bejárónőm, hogy elvégezze helyettem a napi takarítást, titkárnőm se, hogy helyettem gépeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!