Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ciki 65 kilósan strandra menni?

Ciki 65 kilósan strandra menni?

Figyelt kérdés

164 centi vagyok.

Hívnak a barátnők, csak mindig attól félek, hogy a strandon röhögni fognak rajtam, hogy be mertem tenni a lábam...

2011. jún. 12. 19:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, simán!!

Egy jó tipp komplexusok ellen (nem saját ötlet, pár éve olvastam valahol). Ha már a strandon vagy, diszkréten kezdd el figyelni a hozzád hasonló korúak testét. Melyiké tökéletes? Meg fogsz lepődni, hogy ha olyan kritikusan figyeled őket, ahogy magadat szoktad, miket fedezel fel... És mégis ott vannak, és nem zavartatják magukat! Neked sem kell! :)

2011. jún. 12. 22:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak:

Igazad van, csak az a baj (nem csak magamból indulok ki, hanem kb mindenki úgy van), a saját hibáit mindig nagyobbnak, súlyosabbnak látja (külsőre értve), mint a másikét:-D

2011. jún. 12. 23:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
egy előnyös fürdőruha segíthet az önbizalmadon, mert egyébként egyáltalán nem ciki:D
2011. jún. 12. 23:54
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Üljön otthon minden lány, akin van egy kis felesleg, vagy mi?:) Ez butaság. Attól, hogy van rajtad némi felesleg, nyugodtan elmehetsz strandra.

Saját tapasztalat, mindenki társaságban megy strandra (barátokkal, ismerősökkel, családdal), és úgy is egymással vannak elfoglalva, beszélgetnek, szórakoznak, játszanak a füvön és a vízben stb. Szóval még ha meg is nézzünk 1-2 embert, nem erre öszpontosítunk, hanem arra, hogy jól érezzük magunkat.

Én pl. inkább a fiúkat nézem meg a strandon, mintsem a lányokat. Pont azért, mert írták már korábbi válaszban, hogy többnyire jobban észrevesszük, nagyobbnak látjuk a hibákat saját magunkon, mint másokon. Ha végignéznék néhány lányt, tuti elmenne az önbizalmam és mivel szeretnék végre szerelmes lenni, szeretném, hogy legyen barátom, inkább a fiúkat nézem. Így az önbizalmam sem megy el és lehet, hogy megtalálom azt a fiút, akire várok:))

Megjegyzem 161cm és 59-60kg vagyok. Bár, ez ellen lehet tenni. Én június 16.-ától minden hétköznap reggel megyek majd futni és itthon tornázok majd:)

16/L

2011. jún. 13. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!