Miért van az, hogy a kis lábat tartják a nőknél szépnek, nőiesnek, míg a nagyot gyakran szégyellik, kisebb cipőbe nyomorítják?
Figyelt kérdés
Honnan ered ez? Hiszen pl. egy 180 centis nő igen hülyén mutat 37-es lábakon, nem is arányos.2009. márc. 21. 02:59
11/16 A kérdező kommentje:
egy 36-os láb ritkán szép
37-38-nál kezdődik általában egy esztétikailag értékelhető női láb
2009. márc. 22. 00:46
12/16 anonim válasza:
Én 165 cm vagyok, és a cipővásárlás elég nehézkes nekem. Fél éve mentem el cipőt venni, és még jó, hogy Adidas Superstart-t vettem mert elég érdekes történt velem. A 40-es kicsi volt, a 41-es nagy. Így hát 40 2/3-os cipőt vettem és az a tökéletes nekem:) 16/L
Lillu
13/16 anonim válasza:
Ja és semmi pénzért nem vennék kisebb cipőt, hogy kecsesebb legyen a lábam. Akinek nem tetszem így, akkor azt sajnálom. Egyébként a barátommal elszórakozunk azon, hogy mekkora lábam van:) Előző voltam.
Lillu
14/16 anonim válasza:
Nekem 35-ös a lábam (156 centi vagyok) és a lábam egyike azon kevés testrészeimnek, ami tetszik, mert kicsi és magas a rüsztöm, ami jól mutat. De cipőt nagyon nehéz találni rá, sok helyen 37-tel kezdődnek a számozások:-( Ráadásul manapság a férfiak egyáltalán nem törődnek a nők lábfejével:-( Én legalábbis egyik barátomtól sem kaptam elismerő szavakat.
15/16 anonim válasza:
én soha nem csinálom, nemis fogom :)
én 168 cm vagyok és 38 as a lábam. ez így jó, így szeretem :)
16/16 anonim válasza:
Nekem 34/35-ös a lábam. Nekem többen megdícsérték, hogy mennyire szép (nem feltétlen a mérete, hanem inkább a formája miatt), de én ennek ellenére nem szeretem. Cipőt kapni rá egy kínszenvedés, sportcipőből a fele barbis, szóval vannak érdekesek. Magassarkú cipőt könnyebb találni, bár talán ez furcsa, de így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!