Miért van az, hogy a kis lábat tartják a nőknél szépnek, nőiesnek, míg a nagyot gyakran szégyellik, kisebb cipőbe nyomorítják?
Nyomik.
Nekem az arányos tetszik.
Nekem is 40-es, de eszembe se jutna kisebb cipőbe belenyomorgatni, csak hogy kecsesebnek tűnjön. nem vagyok önmagam ellensége. aki ilyet csinál, az meg is érdemli, hogy egész nap szenvedjen a lábfájástól.
amúgy meg leszarom, ki milyen lábat talál szexinek. bár nagy a lábam, emellé 180 cm és 60 kg vagyok. egy 35-ös lábú, 145 cm-es töpszli összetenné a kezét, ha olyan alkata lehetne mint nekem.
Az én lábam 40-es/172 cm, és nagyon szexi.
jól néz ki. De vettem már 41-es cipőt, mert annyira tetszett, és kitömtem.
Ma már senkinek nincs 36-os lába.
A fiatal lányoké 41-nél kezdődik. Nagyon ritka a 36, 37.
Én 160 cm vagyok és 41es a lábam. Felvennék én kisebb cipőt, de nem megy bele a lábam :DD
Különben nem érdekel, mert amúgy sem öltözködöm nőiesen, tehát sportcipő meg ilyenek, szóval nem izgatom magam amiatt, hogy nagy lábon hogy áll pl. a szandál. :) ez van... régen zavart, de már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!